Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας από τον νέο Διοικητή της Ι Μεραρχίας Πεζικού Νικόλαο Γιαννόπουλο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας από τον νέο Διοικητή της Ι Μεραρχίας Πεζικού Νικόλαο Γιαννόπουλο

Τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη επισκέφθηκε στο γραφείο του, το πρωί της Τετάρτης 20 Μαρτίου, ο νέος Διοικητής της Ι Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Νικόλαος Γιαννόπουλος, που ανέλαβε προ ημερών τα νέα του καθήκοντα.
Ο κ. Καλαϊτζίδης αφού καλωσόρισε τον νέο Διοικητή και του εξέφρασε τις ευχές του, δήλωσε τα εξής: «Η συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και της Ι Μεραρχίας Πεζικού, είναι άψογη και διαρκής. Ευχαριστούμε τον υποστράτηγο Νικόλαο Γιαννόπουλο για την επίσκεψη και του ευχόμαστε, από καρδιάς, καλή δύναμη στην επιτέλεση των υψηλών καθηκόντων του».
Με τη σειρά του, ο νέος Διοικητής, Υποστράτηγος Νικόλαος Γιαννόπουλος, ευχαρίστησε τον κ. Καλαϊτζίδη για τις ευχές, τονίζοντας πως ο ίδιος, αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και στρατεύσιμοι, όλοι σύσσωμοι στηρίζουν το έργο της Αυτοδιοίκησης, όποτε και όπου απαιτείται, υπηρετώντας παράλληλα τους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες