Ο Τάσος Μπαρτζώκας στη Γ. Γραμματέα του Υπ. Εξωτερικών για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της Ημαθίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στη Γ. Γραμματέα του Υπ. Εξωτερικών για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της Ημαθίας

Συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας του Υπουργείου Εξωτερικών, Μάιρα Μυρογιάννη, είχε σήμερα ο Τάσος Μπαρτζώκας. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η εξέταση όλων των δυνατών τρόπων για την στήριξη και διευκόλυνση των επιχειρήσεων της Ημαθίας αλλά και ομάδων παραγωγών, που επιθυμούν να περάσουν τα σύνορα της χώρας μας και να δραστηριοποιηθούν και στο εξωτερικό.
Ο Τάσος Μπαρτζώκας ανέπτυξε στη Γενική Γραμματέα τη δυναμική που εμφανίζουν αρκετές επιχειρήσεις μεταποιητικού χαρακτήρα, κυρίως αγροτικών προϊόντων, στην Ημαθία, και την ανάγκη να διευκολυνθούν στην προσπάθειά τους να εξάγουν τα προϊόντα τους στο εξωτερικό.
Η κυρία Μυρογιάννη αναφέρθηκε διεξοδικά στις πρωτοβουλίες του Υπουργείου Εξωτερικών, που αξιοποιεί τους οικονομικούς διπλωμάτες που διαθέτει η χώρα μας σε 60 γραφεία ανά τον κόσμο, διασυνδέοντας τις ελληνικές επιχειρήσεις, με ξένες οικονομίες. Όπως επίσης, αναφέρθηκε και στον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει το Enterprise Greece στην ενίσχυση των επενδύσεων στην Ελλάδα και στην προώθηση των ελληνικών προϊόντων.
Ο Τάσος Μπαρτζώκας συνεχίζει την προσπάθεια για επέκταση και αναβάθμιση των επιχειρήσεων της Ημαθίας αλλά και τη στήριξη ομάδων παραγωγών, στοχεύοντας την καλύτερη δυνατή προώθηση των εξαιρετικών προϊόντων που παράγει ο Νομός σε ξένες οικονομίες, γεγονός που θα φέρει επιπλέον οικονομική ανάπτυξη και νέες θέσεις εργασίας σε όλη την Ημαθία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες