Αλεξιπτωτιστής προσγειώθηκε σε δέντρο και έμεινε κρεμασμένος για ώρες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Αλεξιπτωτιστής προσγειώθηκε σε δέντρο και έμεινε κρεμασμένος για ώρες



Ο αλεξιπτωτιστής κατάφερε να ειδοποιήσει από το κινητό του τηλέφωνο και να ζητήσει βοήθεια... 


 

στα Γιάννενα. Η περιπέτεια που έζησε την Καθαρά Δευτέρα…


Ανώμαλη έμελλε να είναι η προσγείωση για έναν Γερμανό αλεξιπτωτιστή πλαγιάς, ο οποίος έκανε «παρά πέντε» στα Γιάννενα την Καθαρά Δευτέρα. Ο 50χρονος άνδρας φαίνεται να μην υπολόγισε σωστά το ύψος στο οποίο βρισκόταν, με συνέπεια να καταλήξει πάνω σε δέντρο και να κρεμαστεί σε ύψος 4-5 μέτρων.

Όπως αναφέρει το pbnews.gr, για τον απεγκλωβισμό του άνδρα χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική, την οποία ειδοποίησε ο ίδιος από το κινητό του, για να τον κατεβάσει στο έδαφος με ασφάλεια.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων, υπήρξε κλήση για βοήθεια το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας από την παραλίμνια περιοχή των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στην περιοχή της Μονής Ντουραχάνης προς την Τοπική Κοινότητα Λογγάδων.

Εκεί άνδρας που έκανε αλεξίπτωτο πλαγιάς δεν οδήγησε σωστά το αλεξίπτωτο, με αποτέλεσμα να κρεμαστεί από ένα μεγάλο δέντρο και να παραμείνει εκεί μέχρι την επέμβαση των ανδρών της Πυροσβεστικής.

Ο 50χρονος δεν κρίθηκε απαραίτητο ούτε ο ίδιος επιθυμούσε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς δεν είχε κανέναν εμφανή τραυματισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες