Εργασιακός μεσαίωνας στη ΔΕΥΑΝ του κ. Κουτσογιάννη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Εργασιακός μεσαίωνας στη ΔΕΥΑΝ του κ. Κουτσογιάννη

Απέλυσε ΑμεΑ λόγω …συμπεριφοράς
  Λίγο διάστημα πριν τεθεί σε αργία ο κ. Κουτσογιάννης, πρόλαβε και έδωσε στοιχεία του σκληρού μοντέλου διοίκησης με το οποίο πορεύεται.
  Συμπολίτης μας ΑμεΑ και συγκεκριμένα με έντονα κινητικά ζητήματα εργαζόταν στη ΔΕΥΑ Νάουσας τα τελευταία χρόνια με συνεχώς ανανεούμενες συμβάσεις. Η θέση του ήταν ταμίας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναλλασσόμενους δημότες.
  Η τελευταία σύμβαση του έληξε πριν λίγες ημέρες, το Φεβρουάριο του 2024, και ενημερώθηκε από τον κ. Κουτσογιάννη, Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ, ότι δεν υπάρχει η πρόθεση να ανανεωθεί η σύμβαση του και ως εκ τούτου θα μείνει χωρίς δουλειά.
  Το θέμα έφερε στο Δημοτικό συμβούλιο ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑN, κ. Τασιώνας, ο οποίος ζήτησε από τη διοίκηση να δείξει κοινωνική ευαισθησία και να προχωρήσει στην επαναπρόσληψή του.
  Μάλιστα, πρότεινε να εξεταστεί η δυνατότητα αυτή να γίνει μέσω προγράμματος της ΔΥΠΑ, η οποία επιδοτεί περιπτώσεις απασχόλησης ΑμεΑ με ελάχιστο κόστος για τον εργοδότη.
  Η απάντηση του Δημάρχου, κ. Κουτσογιάννη, ήρθε αφήνοντας όλους άφωνους:
  “Κάποιος για να δικαιούται μια θέση πρέπει να έχει ΣΕ ΟΛΑ τα επίπεδα σωστή ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ”.
  Απολύθηκε, δηλαδή, ο εν λόγω υπάλληλος εξαιτίας κακής συμπεριφοράς!!!
  Η απάντηση του κ. Κουτσογιάννη, δυστυχώς, μας κάνει να αντιληφθούμε ότι πλέον η ΔΕΥΑΝ λειτουργεί υπό καθεστώς εργασιακού μεσαίωνα.
  Εναγωνίως περιμέναμε την παρέμβαση της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού και Διευθύντριας επί σειρά ετών στο Ειδικό Σχολείο Νάουσας, κ. Ασλανίδου, η οποία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ζητήματα ΑμεΑ και μάλιστα τα τελευταία χρόνια υλοποιεί προγράμματα κοινωνικής ένταξης και πρακτικής άσκησης ΑμεΑ σε επιχειρήσεις της πόλης μας. Δεν ήρθε ποτέ!
  Μήπως στην περίπτωση του συμπολίτη μας, αυτό που ενόχλησε ήταν τα πολλά like στη σελίδα του κ. Καρανικόλα, αντιπάλου του κ. Κουτσογιάννη, ώστε να προβεί σε αυτή την απόφαση;
  Προφανώς πρόκειται για την πιο σκληρή πολιτική δίωξη που έχουμε βιώσει ποτέ στον Δήμο μας. Τέτοιες περιπτώσεις εργασιακής βαρβαρότητας σπανίζουν.
  Έτσι ο κ. Κουτσογιάννης και η διοίκηση του “Κοινού Τόπου” περνούν στην επόμενη φάση της άγριας σκληρότητας:
  Αν δεν είσαι φίλος του “Κοινού Τόπου”,
 ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ
 “ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ”
ΟΧΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ
Ο Επικεφαλής της παράταξης «ΕΝΑ Μαζί»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες