ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΖΑΡΟΥ ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗ


Με τις χθεσινές εκλογές, ο λαός της Ημαθίας έδωσε ξεκάθαρο το μήνυμα ότι επιθυμεί μία αυτοδύναμη και πανίσχυρη Κυβέρνηση της ΝΔ με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συνεχίσει την μεγάλη και ελπιδοφόρα πορεία προς την ανάπτυξη και την ευημερία για την Ελλάδα και τον Νομό μας.

Αυτή την τεράστια προσπάθεια θα στηρίξουμε όλοι μας με όλες μας τις δυνάμεις. Ευχαριστώ από καρδιάς τους χιλιάδες Ημαθιώτες και τις Ημαθιώτισσες, εντυπωσιακά περισσότερους ακόμη και από τις εκλογές του 2019, που με τίμησαν με την ψήφο τους. Παρά το ότι λόγω του συστήματος της απλής αναλογικής που ίσχυε σε αυτές τις εκλογές αυτή η συγκινητική στήριξη των συντοπιτών μου δεν αρκούσε για να εκλεγώ Βουλευτής, τους διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω ακούραστα και μεθοδικά τον αγώνα μου για τον τόπο μας, τιμώντας την εντολή τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

συγχαρητήρια για τον δίκαιο και δυνατό αγώνα σου, για όλους μας είσαι νικητής, τίποτα δεν τελειώνει εδώ. Συνέχισε να είσαι ο άνθρωπος που στέκεται δίπλα σε όλους και τους στηρίζει όλους. Οι αριθμητικές διαφορές, είναι ελάχιστες και ασήμαντες. Όλα τώρα αρχίζουν.

Post Bottom Ad

Σελίδες