Στέλλα Αραμπατζή : Ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους τους Ημαθιώτες και τις Ημαθιώτισσες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Στέλλα Αραμπατζή : Ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους τους Ημαθιώτες και τις Ημαθιώτισσες


Η ιστορική νίκη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αποτελεί νίκη ολόκληρου του ελληνικού λαού, που προσήλθε στην κάλπη για να εξασφαλίσει ότι η χώρα θα ξεκινήσει μια νέα πορεία στο μέλλον με αισιοδοξία, σταθερότητα και αυτοπεποίθηση. Η Ελλάδα και η Ημαθία μας χρειάζεται, αξιοσύνη, νέες ιδέες ,νέο πολιτικό στίγμα και καινούριες προτάσεις για να προχωρήσει μπροστά με ασφάλεια και σιγουριά. 

Το εκλογικό αποτέλεσμα εκφράζει μια ισχυρή εντολή για κυβέρνηση σταθερή.

Σε προσωπικό επίπεδο, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς ιδιαίτερα τους δημότες του Δήμου μου ,του Δήμου Νάουσας αλλά και όλης της Ημαθίας που με ψήφισαν. Με τίμησαν με ένα τεράστιο αριθμό ψήφων μετά από ένα μικρό και συμπυκνωμένο προεκλογικό αγώνα μόλις λίγων εβδομάδων. Επίσης θέλω να διαβεβαιώσω τους ίδιους, αλλά και όλους τους πολίτες της Ημαθίας ανεξάρτητα από το κόμμα και τους βουλευτές που επέλεξαν, ότι θα εργαστώ την επόμενη ημέρα μαζί με τους εκλεγμένους βουλευτές όλων των κομμάτων για την αναβάθμιση της Ημαθίας και την προάσπιση των συμφερόντων της.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και όλα τα στελέχη στο πολιτικό μου γραφείο. Από τις αρχές Απριλίου μέχρι σήμερα, μέσα σε 6 εβδομάδες με σκληρή δουλειά, με ενθουσιασμό, αλλά και με τον ρομαντισμό της ιδέες ότι η πολιτική μπορεί να αλλάζει τη ζωή μας, δώσαμε δείγμα γραφής που συμπυκνώθηκε στον προεκλογικό μου αγώνα και αποτυπώθηκε στο τεράστιο αποτέλεσμα των τεσσάρων χιλιάδων ψήφων που μου χάρισε η Ημαθία στην πρώτη βουλευτική μου υποψηφιότητα. Η Ημαθία με τίμησε και την ευχαριστώ από καρδιάς. Οικοδομήσαμε μια νέα σχέση του πολίτη με τον πολιτικό και την πολιτική, μια σχέση χτισμένη με τα υλικά της αποτελεσματικότητας, του σεβασμού και της εμπιστοσύνης. 

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους εθελοντές, φίλους και συγγενείς, κατοίκους της Ημαθίας μας που με συντρόφευσαν τις τελευταίες ημέρες σε κάθε χωριό σε κάθε γειτονιά της Ημαθίας. Οι σχέσεις που χτίσαμε σε αυτή την εκλογική μάχη σημαίνουν πολλά, πέρα και πάνω από το όποιο εκλογικό αποτέλεσμα. Διότι αυτές κάνουν τη μεγάλη διαφορά μέσα στο χρόνο και στη ζωή μας.

Τέλος δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω ότι όλη η δύναμη και το κουράγιο για ν’ανταπεξέλθω στον προεκλογικό αυτό στίβο, αντλήθηκε από την συνεχή στήριξη της οικογένειας μου. Ήταν δίπλα μου και στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο, μέρα και νύχτα, για να με ενισχύει και να με εμψυχώνει στον αγώνα μου για μια καλύτερη Ημαθία.

Η Ημαθία έχει πλέον τη δική της Φωνή
Συνεχίζουμε. Σταθερά, δημιουργικά, μπροστά, για μια δυνατή Ημαθία, για αυτοδύναμη Ελλάδα.

Το ταξίδι μόλις ξεκίνησε.

Στέλλα Αραμπατζή Υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας ΝΔ Ιατρός Μικροβιολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες