Ημαθία:Ρομά τραυμάτισαν τραυματιοφορέα και προπηλάκισαν παιδίατρο σε κέντρο υγείας στην Αλεξάνδρεια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

FACEBOOK

11 Μαΐ 2023

Ημαθία:Ρομά τραυμάτισαν τραυματιοφορέα και προπηλάκισαν παιδίατρο σε κέντρο υγείας στην Αλεξάνδρεια

Άλλο ένα σοβαρό περιστατικό σε βάρος τραυματιοφορέα αυτή τη φορά καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ
Λίγα 24ωρα μετά τον τραυματισμό δύο νοσηλευτών στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Δρομοκαΐτειο από επίθεση νοσηλευόμενου 17χρονου αλλά και του πατέρα του που τον συνόδευε, η Ομοσπονδία κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της για επεισόδιο που προκλήθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας στην Ημαθία και ζητεί από τους αρμόδιους τη φύλαξη των δομών υγείας, πόσο μάλλον όταν τέτοια βίαια συμβάντα επαναλαμβάνονται σε βάρος των εργαζομένων.

«Στο κεντρο Υγείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας χθες βράδυ προσήλθαν δύο άνδρες Ρομά υπό την επήρεια ουσιών και μια γυναίκα μαζι τους ζητώντας να εξετασθεί. Αρνούνταν να περιμένουν τη σειρά τους. Παρότι εξυπηρετήθηκαν, χτύπησαν τον τραυματιοφορέα, τον τραυμάτισαν και έσπαγαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Έσπασαν τη τζαμαρία της κεντρικής εισόδου. Αποχώρησαν βρίζοντας και απειλώντας ότι θα επιστρέψουν να τους κάνουν κακό» αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Μιχάλης Γιαννάκος.


Προσθέτει, δε πως πριν απο μία εβδομάδα Ρομα είχαν προπηλακίσει τον παιδίατρο «επειδή δεν δέχθηκε να προηγηθούν τα παιδιά τους για εμβολιασμό κι ενώ είχαν άλλα άρρωστα παιδιά σειρά να εξετασθούν».

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες