Τρόποι για να οργανώσετε τα παπούτσια σας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Τρόποι για να οργανώσετε τα παπούτσια σας



 Τα παπούτσια μπορούν να επιφέρουν πραγματική ακαταστασία αν δεν έχουν βρει τον χώρο αποθήκευσής τους. Ειδικά αν έχετε πολλά ζευγάρια, τότε επιβάλλεται να τα διατηρείτε τακτοποιημένα, διαφορετικά κινδυνεύετε αφενός να φέρετε το χάος στο σπίτι σας και αφετέρου να μην… 

 

 

βρίσκετε τα παπούτσια σας.

Ακολουθούν 8 έξυπνοι τρόποι αποθήκευσης που θα σας λύσουν τα χέρια: 

Χρησιμοποιήστε ειδικές θήκες παπουτσιών που εφαρμόζονται σε πόρτα:

Αν έχετε αποθήκη στο σπίτι μια πολύ καλή ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε τις ειδικές θήκες που κρεμιούνται σε πόρτες. Αν και συνήθως εφαρμόζονται στις ντουλάπες και τις πόρτες δωματίων καλό είναι να τις τοποθετήσετε στην αποθήκη για λόγους υγιεινής.

Επιλέξτε διαφανή κουτιά παπουτσιών:

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μπορείτε να βλέπετε τα παπούτσια σας και να τα διατηρείτε καλά οργανωμένα. Τα στοιβαζόμενα διαφανή κουτιά παπουτσιών μπορούν εύκολα να αποθηκευτούν σε ράφια ή κάτω από το κρεβάτι.
Τοποθετήστε μια σχάρα παπουτσιών:

Οι σχάρες παπουτσιών διατίθενται σε πολλά διαφορετικά μεγέθη και στυλ και είναι ιδανικές για την οργάνωση τους μέσα μια ντουλάπα στην αποθήκη ή στην είσοδο. 

Χρησιμοποιήστε κλειστή παπουτσοθήκη:

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποθηκεύσετε και να οργανώσετε παπούτσια, ειδικά αν έχετε πολλά από αυτά. Το μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι έχει ντουλάπια που "κρύβουν" την ακαταστασία, επομένως μπορείτε τοποθετήσετε το συγκεκριμένο έπιπλο και στην είσοδο του σπιτιού.

Προσθέστε μια μικρή ντουλάπα:

Αν περισσεύει χώρος στην είσοδο ή την αποθήκη μπορείτε να προσθέσετε μια μικρή ντουλάπα για να οργανώσετε εκεί όλα σας τα παπούτσια χωρίς να χρειάζεταινα έχετε άλλα σε κουτιά και άλλα σε θήκες.
 
Κρεμάστε ράφια παπουτσιών:

Αυτά μπορούν να κρεμαστούν σε μια ράβδο ντουλάπας και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατάτε τα παπούτσια σας οργανωμένα και μακριά από το πάτωμα.

Όπως στην περίπτωση με τις ειδικές θήκες έτσι και εδώ, επειδή ο συγκεκριμένος οργανωτής τοποθετείται πάνω σε πόρτα καλό είναι να επιλέξετε τον χώρο της αποθήκης ή ένα άλλο απομονωμένο σημείο. Αποφύγετε πάντως το σημείο της εισόδου ή το υπνοδωμάτιο. 

Χρησιμοποιήστε μια ραφιέρα:

Η ραφιέρες είναι έπιπλα πασπαρτού και αποτελούν μια πολύ καλή λύση και για την αποθήκευση και οργάνωση των παπουτσιών σας. Μια άλλη ιδέα είναι να τοποθετήσετε ράφια σε έναν τοίχο και να τα οργανώσετε εκεί. Η λύση αυτή είναι επίσης κατάλληλη για την αποθήκη του σπιτιού. 

Αποθηκεύστε τα εποχιακά παπούτσια ξεχωριστά:

Τα παπούτσια που είναι εκτός εποχής, στερούν σημαντικό χώρο και μπερδεύονται με αυτά που φοράτε αυτή την περίοδο. Για να αποφύγετε την ακαταστασία καλό είναι να τα αποθηκεύσετε σε ξεχωριστό χώρο, όπως σε ένα διάφανο κουτί μέσα σε μια ντουλάπα ή κάτω από το κρεβάτι.

extra tip: Αν έχετε μια εσοχή σε έναν άδειο τοίχο μπορείτε να δημιουργήσετε εκεί μια "κρυφή" ντουλάπα για τα παπούτσια σας. Θα χρειαστεί να τοποθετήσετε μια κάσα, ντουλάπια και ανάλογα με την ποσότητα και τον όγκο των παπουτσιών να προσθέσετε τα ράφια.

Θυμηθείτε να διατηρείτε τα παπούτσια σας καθαρά και σε καλή κατάσταση πριν τα αποθηκεύσετε για να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής τους.

Πηγή: spirossoulis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες