Τάσος Μπαρτζώκας: Να ξεκινήσουν οι αναγγελίες ζημιών αμέσως! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Τάσος Μπαρτζώκας: Να ξεκινήσουν οι αναγγελίες ζημιών αμέσως!

Επικοινωνία με την Προϊσταμένη του τοπικού ΕΛΓΑ, κ. Μ. Παππά, είχε ο Τάσος Μπαρτζώκας, μεταφέροντας της το μέγεθος καταστροφής, στις δενδροκαλλιέργειες και στις βαμβακοκαλλιέργειες από το χαλάζι της 17ης Μαΐου και ζητώντας την άμεση ενεργοποίηση του μηχανισμού εκτιμήσεων και υποβολής δηλώσεων των ζημιών.
Όπως επεσήμανε ο Βουλευτής, η εικόνα είναι αποκαρδιωτική, καθώς στο σύνολο του Νομού, οι καλλιέργειες εμφανίζουν ολοκληρωτική καταστροφή και οι αγρότες, μόλις λίγο πριν τη συγκομιδή και έχοντας καταβάλει όλα τα έξοδα της καλλιεργητικής περιόδου, βρίσκονται σε απόγνωση.
Η κ. Παππά ανέφερε στον Υποψήφιο Βουλευτή ότι οι ανταποκριτές, ανά κλιμάκιο, έχουν ήδη ξεκινήσει την αποτύπωση των ζημιών, διαβεβαιώνοντας ότι οι αναγγελίες δήλωσης θα επισπευστούν. Ο Τάσος Μπαρτζώκας τόνισε ότι η χαλαζόπτωση εντάσσεται στα ζημιογόνα αίτια και πρέπει οι εκτιμήσεις να ολοκληρωθούν το συντομότερο, ώστε να αποζημιωθούν και οι αγρότες το συντομότερο. Ο Βουλευτής δηλώνει ότι «παραμένει πάντα δίπλα στους αγρότες, όπως έκανε πάντα, στηρίζοντας τους με όλες του, τις δυνάμεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες