Παρέμβαση του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη προς τον ΕΛΓΑ για άμεση αποτύπωση των ζημιών από την χαλαζόπτωση της 17ης Μαΐου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

FACEBOOK

18 Μαΐ 2023

Παρέμβαση του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη προς τον ΕΛΓΑ για άμεση αποτύπωση των ζημιών από την χαλαζόπτωση της 17ης Μαΐου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άμεση παρέμβαση του Δημάρχου Αλεξάνδρειας προς το Υποκατάστημα ΕΛΓΑ Βέροιας και την κοινοποίηση στους αρμόδιους φορείς, με την οποία ζητά την άμεση αποστολή κλιμακίου, ώστε να αποτυπωθούν οι ζημιές που έχουν προκληθεί από την χαλαζόπτωση της 17ης Μαΐου, και την άμεση υποβολή δηλώσεων ζημιάς από τους πληγέντες αγρότες του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Ακολουθεί η επιστολή:

“κ. Προϊσταμένη,
Το απόγευμα της 17ης Μαΐου στα όρια του Δήμου Αλεξάνδρειας έλαβε χώρα έντονη κατά τόπους χαλαζόπτωση με αποτέλεσμα να αποτελειώσει ότι απέμεινε από το τελευταίο παγετό και χαλαζόπτωση.

Οι ζημιές που έχει προξενήσει σε όλα τα είδη καλλιεργειών (δενδρώδεις, ετήσιες και κηπευτικά κ. α.), είναι μεγάλες. Οι παραγωγοί μας και κυρίως οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες μας, βλέπουν να χάνονται κόποι μιας χρονιάς, δεδομένου ότι δεν έχουν άλλους πόρους εισοδήματος.

Παρακαλούμε όπως στείλετε άμεσα κλιμάκιο σας έτσι ώστε να αποτυπωθούν οι ζημιές που έχουν προκληθεί και να προχωρήσουν σε δηλώσεις ζημιάς οι πληγέντες αγρότες μας.”

 

Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΚΥΡΙΝΗΣ

 

 

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες