Νίκος Τσιαμήτρος: Κίνητρα στον πρωτογενή τομέα με έμφαση στις δενδρώδεις καλλιέργειες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Νίκος Τσιαμήτρος: Κίνητρα στον πρωτογενή τομέα με έμφαση στις δενδρώδεις καλλιέργειες


Σε ένα πολύ ζεστό κλίμα ο Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Τσιαμήτρος, συνέχισε την επαφή του με τους πολίτες και την ανοιχτή συζήτηση μαζί τους, άκουσε και κατέγραψε τις αγωνίες και τις ανησυχίες τους.
Η αλλαγή είναι ευδιάκριτη στην αντίληψη των πολιτών, που βλέπουν στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής τη μοναδική σταθερή διέξοδο από την αδιέξοδη σημερινή πολιτική της Κυβέρνησης της Ν.Δ και του Κυριάκου Μητσοτάκη και από τις ανέξοδες δεσμεύσεις και τις ελπίδες που σκορπά (ξανά) ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας και οι οποίες διαψεύστηκαν στην πράξη.
Ο κ. Τσιαμήτρος επισκέφθηκε την αγορά της Αλεξάνδρειας και την Ραχιά Βέροιας όπου ανέπτυξε τις θέσεις του κόμματος για την περιφερειακή ανάπτυξη, με τον σχεδιασμό ειδικών αναπτυξιακών προγραμμάτων για την εγκαταλελειμμένη περιφέρεια, που βλέπει τους νέους να λιγοστεύουν, τα εργατικά χέρια να χάνονται και την αγροτική γη να εγκαταλείπεται.
Επίσης τελέστηκε αγιασμός στο πολιτικό του γραφείο στη Βέροια (Μητροπόλεως 67), παρουσία του επιτελείου του και στενών φίλων του, το οποίο λειτουργεί από τις 9.00 έως 13.00 και από 17.30 έως 22.00.
Αναφερόμενος ο κ. Τσιαμήτρος στις καθημερινές συζητήσεις που έχει με τους πολίτες, τόνισε τα εξής:
«Υπάρχουν πολλά προβλήματα που σχετίζονται με την εγκατάλειψη της υπαίθρου και την αναγκαιότητα να βελτιωθούν οι υποδομές. Επίσης, να δοθούν κίνητρα για την ενίσχυση τόσο του πρωτογενούς τομέα, με έμφαση στις δενδρώδεις καλλιέργειες που αποτελούν διαχρονική «σφραγίδα» της ευρύτερης περιοχής της Ημαθία, όσο όμως και του τουρισμού, σ΄ έναν πλούσιο και παγκοσμίου εμβέλειας και φήμης αρχαιολογικό τόπο και το μοναδικό φυσικό κάλλος της ορεινής Ημαθίας που παραμένει αναξιοποίητο.
Το πολιτικό μου γραφείο είναι ανοιχτό για όλους τους πολίτες και θα είναι μεγάλη μου τιμή να ανταλλάξουμε απόψεις και φυσικά να γνωριστούμε από κοντά με όσους δεν είχα την χαρά να συναντήσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες