Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Η Ημαθία Ψηλά - Το μήνυμα αυτό θα αποτυπωθεί και στο εκλογικό αποτέλεσμα» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Η Ημαθία Ψηλά - Το μήνυμα αυτό θα αποτυπωθεί και στο εκλογικό αποτέλεσμα»


Ασώματα, Ραχιά, Τριπόταμο, Νικομήδεια και Μακροχώρι ήταν οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του Απόστολου Βεσυρόπουλου στα πλαίσια της διαρκούς επικοινωνίας του με τους πολίτες της Ημαθίας.
Ο κ. Βεσυρόπουλος έγινε δεκτός με ιδιαίτερα θερμές εκδηλώσεις από τους κατοίκους και συζήτησε μαζί τους όλα τα θέματα που τους απασχολούν.
Δεσμεύτηκε, μεταξύ άλλων, ότι η πολιτική μείωσης των φορολογικών επιβαρύνσεων θα συνεχιστεί.
«Η οριστική κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες είναι ο νέος στόχος που έχουμε θέσει και θα γίνει πράξη.
Οι πολίτες της Ημαθίας γνωρίζουν ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αυτή που εδώ και 4 χρόνια προχώρησε σε δύο μειώσεις του ΕΝΦΙΑ, σε μείωση των συντελεστών φορολογίας εισοδήματος, σε μόνιμη κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης καθώς και σε μειώσεις ασφαλιστικών εισφορών.
Όπως γνωρίζουν και ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ήταν αυτή που επέβαλε 29 φόρους, που επέβαλε διαρκώς φόρους χωρίς τέλος και χωρίς λογική» τόνισε ο κ. Βεσυρόπουλος.
Παράλληλα αναφερόμενος στις προγραμματικές εξαγγελίες και οι υποσχέσεις του κ. Τσίπρα τόνισε ότι:
«Το κόστος των εξαγγελιών του κ. Τσίπρα φτάνει τα 83 δις ευρώ, χωρίς όμως να λέει αν υπάρχουν αυτά τα λεφτά και που θα τα βρει.
Μπορεί να πιστέψει κανείς αυτούς που υπόσχονταν ότι θα καταργήσουν τον ΕΝΦΙΑ και τελικά τον αύξησαν;
Αυτούς που μετέτρεψαν την εισφορά αλληλεγγύης σε μόνιμο φόρο αυξάνοντας και τους συντελεστές της;
Αυτούς που επέβαλαν εξοντωτικές φορολογικές και ασφαλιστικές επιβαρύνσεις στους αγρότες;»
Ο κ. Βεσυρόπουλος εξέφρασε την αισιοδοξία και τη βεβαιότητα του για το εκλογικό αποτέλεσμα, δηλώνοντας:
«Το μήνυμα «Η Ημαθία Ψηλά» θα αποτυπωθεί και στο εκλογικό αποτέλεσμα. Το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή μας θα είναι από τα υψηλότερα στη Μακεδονία. Στις 21 Μαΐου οι πολίτες θα επιλέξουν τη σταθερότητα και την πρόοδο, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες