Ορκίστηκαν 26 εργαζόμενοι/ες στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 5 Μαΐου 2023

Ορκίστηκαν 26 εργαζόμενοι/ες στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Βέροιας


Ως μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου Βέροιας ορκίστηκαν ενώπιον του Δημάρχου Βέροιας, κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, 26 εργαζόμενοι/ες για το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».
Ο κ. Βοργιαζίδης καλωσόρισε τους άνδρες και τις γυναίκες του προγράμματος και αναφέρθηκε στις προσπάθειες που έχουν γίνει και από την Τοπική Αυτοδιοίκηση για την επίλυση του ζητήματος της μονιμοποίησης καθώς οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται σε αυτές τις θέσεις για 20 και πλέον χρόνια.
«Η σημαντική συμβολή των εργαζομένων του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι” στην αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων και ατόμων της τρίτης ηλικίας αναγνωρίστηκε. Ύστερα από τη συνεχή και αδιάλειπτη προσφορά τους κατά την περίοδο της οικονομικής και της υγειονομικής κρίσης, με κάλυψη πάγιων και διαρκών αναγκών, η διασφάλιση του υπάρχοντος προσωπικού δίνει ανάσα στους Δήμους και στους αδύναμους δημότες που στηρίζονται στην παροχή φροντίδας και βοήθειας των εργαζομένων του προγράμματος» υπογράμμισε ο Δήμαρχος Βέροιας κατά την τελετή ορκωμοσίας.
Οι κενές οργανικές θέσεις αφορούν στους κλάδους/ειδικότητες ΠΕ Ψυχολόγων, ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών, ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών, ΤΕ Νοσηλευτών, ΔΕ Νοσηλευτών και ΥΕ Οικογενειακών Βοηθών, στο πλαίσιο της 4Κ/2020 προκήρυξης του Α.Σ.Ε.Π., για το Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», το οποίο στον Δήμο Βέροιας, λειτουργεί υπό τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας – Παιδείας και Πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες