Οι πιο άτυχοι κλέφτες - Έκλεψαν 200 κουτιά αθλητικά παπούτσια, αλλά μέσα ήταν μόνο για το δεξί πόδι - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

FACEBOOK

9 Μαΐ 2023

Οι πιο άτυχοι κλέφτες - Έκλεψαν 200 κουτιά αθλητικά παπούτσια, αλλά μέσα ήταν μόνο για το δεξί πόδι

 Έκλεψαν παπούτσια μόνο για το δεξί πόδι

Τρεις κλέφτες από... 

 

 

το Περού εισέβαλαν σε ένα κατάστημα υποδημάτων στην πόλη Huancayo.

Οι κλέφτες μπήκαν στο κατάστημα του κέντρου της πόλης και έφυγαν με περισσότερα από 200 κουτιά αθλητικά παπούτσια, αλλά όλα τα παπούτσια που έκλεψαν ήταν για το δεξί πόδι. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος υπολογίζει τη ζημιά σε περισσότερα από 13.000 δολάρια, αλλά δεν θα είναι εύκολο για τους κλέφτες να απαλλαγούν από τα κλοπιμαία.

Η ληστεία καταγράφηκε από τις κάμερες παρακολούθησης του καταστήματος. Το βίντεο δείχνει τους κλέφτες να παραβιάζουν το λουκέτο του καταστήματος τη νύχτα και στη συνέχεια να φορτώνουν κουτιά διαφορετικών επώνυμων αθλητικών παπουτσιών σε ένα τρίκυκλο. Σύμφωνα με περουβιανά μέσα ενημέρωσης, τα οποία επικαλείται το BBC, ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Eduan Diaz είπε:"Συλλέξαμε στοιχεία από τη σκηνή της ληστείας. Αυτό που είναι ασυνήθιστο σε αυτή τη ληστεία είναι ότι κλάπηκαν μόνο παπούτσια για το δεξί πόδι. Με τη βοήθεια βίντεο και δακτυλικά αποτυπώματα, θα μπορέσουμε να ταυτοποιήσουμε τους δράστες».

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες