ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ - ΝΕΑ δημοσκόπηση με προβάδισμα της ΝΔ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 9 Μαΐου 2023

ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ - ΝΕΑ δημοσκόπηση με προβάδισμα της ΝΔ



 Νέα δημοσκόπηση της Alco καταγράφει την πρόθεση ψήφου, αλλά και τη «δεύτερη ευκαιρία» που προτίθενται να δώσουν οι πολίτες σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Προβάδισμα...  


 

6,6% της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 21ης Μαΐου καταγράφει η δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του Alpha.

Στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων η ΝΔ συγκεντρώνει 32,3%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει ποσοστό 25,7%, με το κυβερνών κόμμα να παρουσιάζει σημαντική άνοδο σε σχέση με τις προηγούμενες δημοσκοπήσεις.

Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στο μονοψήφιο 9%, το ΚΚΕ στο 6,3 και η Ελληνική Λύση στο 3,7%.




Στο ερώτημα αν πρέπει να δοθεί δεύτερη ευκαιρία στον Κυριάκο Μητσοτάκη ή τον Αλέξη Τσίπρα, το 37% απαντά στον Μητσοτάκη και το 29% στον Τσίπρα, οι οποίοι συγκεντρώνουν ακριβώς τα ίδια ποσοστά που είχαν πριν το δυστύχημα στα Τέμπη.



 

Ως προς το ποιον εμπιστεύονται ως πρωθυπουργό, το 36% λέει τον σημερινό πρωθυπουργό και το 26% τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο 5% βρίσκονται οι Νίκος Ανδρουλάκης και Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στο ερώτημα «θα επιλέξετε κόμμα επειδή θεωρείται ότι είναι καλύτερο από τα άλλα ή λιγότερο κακό», το 51% λέει ότι θα επιλέξει το καλύτερο και το 43% το λιγότερο κακό.



 

Τέλος, το 76% των ερωτηθέντων συμφωνεί με το «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στο κόμμα Κασιδιάρη, ενώ το 17% διαφωνεί και το 7% δεν παίρνει θέση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες