Ολοκληρώνονται σύντομα οι τελικές συνδέσεις στο νέο δίκτυο ύδρευσης στο Μακροχώρι του Δήμου Βέροιας. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Ολοκληρώνονται σύντομα οι τελικές συνδέσεις στο νέο δίκτυο ύδρευσης στο Μακροχώρι του Δήμου Βέροιας.


Από τη Δημοτική επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Βέροιας (ΔΕΥΑΒ) γίνεται γνωστό ότι: την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 θα γίνει ολιγόωρη διακοπή νερού από την ώρα 11:30 έως 15:30, στην αριστερή μεριά (της Κοινότητας Μακροχωρίου του Δήμου Βέροιας με κατεύθυνση Βέροια προς Μακροχώρι), λόγω ακύρωσης του παλαιού δικτύου ύδρευσης και σύνδεσης στο νέο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργασίες σύνδεσης στο νέο δίκτυο ύδρευσης βρίσκονται σε τελικό στάδιο και σύντομα θα έχουν ολοκληρωθεί.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι να φροντίσουν για την συγκέντρωση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού, προκειμένου να μη δημιουργηθούν προβλήματα λειψυδρίας το χρονικό διάστημα των εργασιών. Παράλληλα με την ανακοίνωση στα ΜΜΕ, πάγια τακτική της ΔΕΥΑΒ είναι, οι συμπολίτες μας να ενημερώνονται έγκαιρα με σχετική μεγαφώνιση.
Τα τεχνικά συνεργεία της επιχείρησης θα καταβάλλουν προσπάθειες ώστε οι εργασίες να αποκατασταθούν το γρηγορότερο δυνατόν. Η ΔΕΥΑΒ ζητεί την κατανόηση των καταναλωτών-πελατών της για την ολιγόωρη αναστάτωση που θα υποστούν.
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες