Τάσος Μπαρτζώκας: Να γράψουμε μαζί τον Επίλογο στο τέλμα της Ημαθίας! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

FACEBOOK

5 Απρ 2023

Τάσος Μπαρτζώκας: Να γράψουμε μαζί τον Επίλογο στο τέλμα της Ημαθίας!


Τους στόχους του για τη νέα θητεία της Νέας Δημοκρατίας αποτύπωσε ο Τάσος Μπαρτζώκας, παρεμβαίνοντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του FLASH 99,4, με τον Γιάννη Μαγκριώτη.
Όπως ανέφερε στις προτεραιότητες του είναι ο αγροτικός κόσμος και ο εκσυγχρονισμός του πρωτογενούς τομέα στον τόπο του, επισημαίνοντας ότι θέλει να συμβάλλει στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών, ώστε περισσότεροι νέοι να ασχοληθούν με τη γη.
Με έμφαση τόνισε, ότι «η Ημαθία δεν έχει μόνο την αγροτική διάσταση αλλά πολλά περισσότερα». Επεσήμανε ότι «πρέπει στην Ημαθία να επενδύσουμε στον πολιτισμό και την ιστορία, εκμεταλλευόμενοι τα μοναδικά πλεονεκτήματα του τόπου και αυτά τα πλεονεκτήματα να κουμπώσουν με τον τουρισμό και το εισόδημα του σύγχρονου Ημαθιώτη».
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «ήρθε ο καιρός να ξαναζήσουμε τα «σπουδαία μας» και να κάνουμε κτήμα μας τη σύγχρονη μεγαλουργία μας. Είμαστε έτοιμοι- εγώ προσωπικά είμαι έτοιμος! Και περιμένω τη νέα εντολή των συμπολιτών μου για να γράψουμε μαζί τον επίλογο στο τέλμα της Ημαθίας αλλά να γράψουμε και ιστορία.»
Ο σύνδεσμος για την παρέμβαση του Βουλευτή: https://youtu.be/Y3XjZbk2cLU

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Σελίδες