Καρασαρλίδου:Οι Ημαθιώτες ζητούν αλλαγή πορείας με έμφαση στην αντιμετώπιση της ακρίβειας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Καρασαρλίδου:Οι Ημαθιώτες ζητούν αλλαγή πορείας με έμφαση στην αντιμετώπιση της ακρίβειας


Στους πολίτες αλλά και στους πωλητές μοιράστηκε προεκλογικό υλικό με τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν παραγωγούς, εμπόρους και καταναλωτές. Για ακόμη μια φορά, στο επίκεντρο της κουβέντας βρέθηκαν η ακρίβεια που καλπάζει και το καλλιεργητικό κόστος που έχει ανέβει στα ύψη.
Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου τόνισε:
«Οι Ημαθιώτες βιώνουν μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Οι πρωτοφανείς αυξήσεις τιμών έχουν μειώσει σημαντικά το διαθέσιμο εισόδημα των καταναλωτών και απειλούν με κλείσιμο μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η αύξηση στο κόστος παραγωγής, δυσκολεύει αφάνταστα την προσπάθεια που κάνει ο τοπικός παραγωγός να παράξει και δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπουμε παραγωγούς να δηλώνουν αδυναμία να καλλιεργήσουν.
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη άφησε απροστάτευτη την ελληνική κοινωνία απέναντι στην ακρίβεια. Τα περιβόητα καλάθια αποδείχθηκαν τρικ που δεν προσέφεραν καμία ανακούφιση στο καταναλωτικό κοινό. Σε αυτή την ζοφερή πραγματικότητα, υπάρχει λύση. Η ανάδειξη μιας προοδευτικής κυβέρνησης την 21η Μαΐου μπορεί να συγκρουστεί με την ακρίβεια, να στηρίξει την κοινωνία και να αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο για τους πολίτες».

--
Με εκτίμηση,
Φρόσω Καρασαρλίδου
Υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες