Στο νοσοκομείο της Νάουσας η Στέλλα Αραμπατζή - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Στο νοσοκομείο της Νάουσας η Στέλλα Αραμπατζή


Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Νάουσας πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία Αραμπατζή Στέλλα (Στεργιανή).



Εκεί την υποδέχτηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Λυκοστράτης Κων/νος καθώς και μέλη του σωματείου εργαζομένων. Στη συζήτηση που ακολούθησε θίχτηκαν εκτενώς σχεδόν όλα τα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του νοσοκομείου Νάουσας, ενώ έμφαση δόθηκε στις ανάγκες για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας.

Η κα. Αραμπατζή, προερχόμενη από τον χώρο της Υγείας, αφουγκράστηκε τα προβλήματα της μονάδας υγείας τα οποία πρέπει να λυθούν το συντομότερο δυνατόν. Η ίδια τόνισε ότι εχει γίνει πολύ δουλειά τα τελευταία χρόνια στο νοσοκομείο Νάουσας αλλά χρειάζεται για την ακομη καλύτερη λειτουργία ενίσχυση ιατρικού προσωπικού, να καλυφθούν άμεσα μόνιμες θέσεις ειδικευμένων γιατρών, προσλήψεις διοικητικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού.

Τέλος, η υποψήφια βουλευτής έθιξε την αναγκαιότητα συνέχισης του εκσυγχρονισμού του νοσοκομείου με νέα μηχανήματα, πλήρους εξοπλισμού όλων των ειδικοτήτων της μονάδας καθώς και οχημάτων και προσωπικού για το ΕΚΑΒ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες