Συνελήφθη 47χρονος Αλβανός που κλείδωσε έξω από το σπίτι την ανήλικη κόρη του - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Συνελήφθη 47χρονος Αλβανός που κλείδωσε έξω από το σπίτι την ανήλικη κόρη του

 



Άρπαξε από τα μαλλιά τη σύζυγό του, επειδή πήρε το μέρος του κοριτσιού

Άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, πέρασαν χειροπέδες... 


 

το βράδυ της Τρίτης σε έναν 47χρονο Αλβανό στο Βόλο, ο οποίος κλείδωσε έξω από το σπίτι την ανήλικη κόρη του λόγω διαφωνιών που έχουν και άρπαξε από τα μαλλιά τη σύζυγό του, επειδή πήρε το μέρος του κοριτσιού.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής παράνομης βίας, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά την επιθυμία του ίδιου και της οικογένειάς του για ποινική διαμεσολάβηση, υπό την εποπτεία της εισαγγελέως ανηλίκων.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα εξάρτησης από το αλκοόλ και έχει συχνά διαφωνίες με την ηλικίας 14 χρόνων κόρη του.

Η σύζυγός του κατέθεσε πως ο 47χρονος θα πρέπει να βοηθηθεί προκειμένου να απεξαρτηθεί από το ποτό, μέσω κάποιου προγράμματος δημόσιας δομής.

Να σημειωθεί πως η επίσης αλλοδαπή σύζυγός του φέρεται να πήρε το μέρος της κοπέλας ζητώντας του να την αφήσει να μπει ξανά στο σπίτι, με τον άνδρα να εκνευρίζεται να την εξυβρίζει και να την τραβάει από τα μαλλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες