Στον ΕΛΓΑ ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης για τις ζημιές - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Στον ΕΛΓΑ ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης για τις ζημιές


Να δεχθεί ο ΕΛΓΑ δηλώσεις ζημιών σε όλες τις πληγείσες καλλιέργειες λόγω των συνεχόμενων παγετών ζητά ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Έπειτα και από τα σημαντικά προβλήματα που ενέσκηψαν στις καλλιέργειες λόγω των συνεχόμενων παγετών σε πολλές περιοχές της Ημαθίας που είναι όμως πρόωρο να εκτιμηθούν, ο υπ. Βουλευτής της ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης επικοινώνησε τόσο με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο όσο και με την Προϊσταμένη του Τοπικού υποκαταστήματος του ΕΛΓΑ Βέροιας, Μαρία Παππά.

Ο κ. Τσαβδαρίδης ζήτησε να δεχθεί ο Οργανισμός δηλώσεις ζημιών από τους παραγωγούς ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ που οι παραγωγοί πιστεύουν ότι μπορεί να έχουν υποστεί ζημία και το ζήτημα της αποζημίωσής τους ή όχι να εκτιμηθεί μετά την πάροδο του εύλογου διαστήματος που απαιτείται, προκειμένου να διαφανεί αν τελικώς υπάρχουν ζημιές και ποια είναι η έκταση αυτών.

Όσον δε αφορά στο θέμα της πληρωμής των ζημιών σε αγρότες που κατέβαλαν τις ασφαλιστικές τους εισφορές ΜΕΤΑ τις 31 Μαρτίου, ο κ. Τσαβδαρίδης πίεσε για την όσο το δυνατόν ταχύτερη έκδοση σχετικού ΦΕΚ της παράτασης, προκειμένου οι αγρότες να πληρωθούν το συντομότερο δυνατόν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες