Καλαϊτζιδης:Νιώσαμε μεγάλη συγκίνηση. - ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS


25 Απρ 2023

Καλαϊτζιδης:Νιώσαμε μεγάλη συγκίνηση.


Όσοι βρεθήκαμε στο γήπεδο της Βέροιας για να παρακολουθήσουμε τον φιλικό αγώνα μεταξύ των παλαίμαχων της Βέροιας και της Λάρισας νιώσαμε μεγάλη συγκίνηση.

Αφενός για το σπουδαίο έργο του Ομίλου Προστασίας Παιδιού της Βέροιας, για την ενίσχυση του οποίου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας, αφετέρου για να ξαναδούμε από κοντά τους παλιούς άσσους της Βέροιας και της Λάρισας και να ξαναθυμηθούμε τις ένδοξες σελίδες που έγραψαν με την παρουσία τους στα γήπεδα.
Μεγάλη η χαρά μου, να σφίξω το χέρι σε καλούς φίλους αλλά και να βρεθώ ξανά μαζί, με έναν συνάδελφο της Αυτοδιοίκησης, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Χρήστο Τερζανίδη, πρωταγωνιστή της ιστορίας του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου και συναγωνιστή στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλευρό του Απόστολου Τζιτζικώστα. Θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση και στα στελέχη του Ομίλου Προστασίας Παιδιού της Βέροιας για το σπουδαίο έργο τους. Έχουν την αμέριστη συμπαράστασή μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε