«Στις 20 Μαΐου θα ψηφίσουν οι Έλληνες του εξωτερικού» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

«Στις 20 Μαΐου θα ψηφίσουν οι Έλληνες του εξωτερικού»



25.000 Έλληνες θα ψηφίσουν σε 100 σημεία σε όλο τον κόσμο
 
Την πρώτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών μετά από την ανάληψη των καθηκόντων του πραγματοποίησε σήμερα, Δευτέρα, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος.

«Παραλαμβάνοντας... 

 
τη σκυτάλη της κυβερνητικής ενημέρωσης για την προεκλογική περίοδο από τον προκάτοχο μου, Γιάννη Οικονόμου, θα ήθελα να επισημάνω και δημόσια το ύφος, τη σοβαρότητα και τη μετριοπάθεια με την οποία υπηρέτησε αυτό το ρόλο επί ενάμιση και πλέον χρόνο.

Σε ό,τι αφορά τη δική μας πλέον επαφή και επικοινωνία, στόχος μου είναι μέσα στις επόμενες 4 εβδομάδες να έχουμε τακτικές ενημερώσεις εδώ στη ΓΓ Τύπου , ώστε να απαντώ στις ερωτήσεις σας και ταυτόχρονα να σας παρουσιάζω: πρώτον το προεκλογικό πρόγραμμα του Πρωθυπουργού μαζί με τα θέματα της επικαιρότητας και δεύτερον μια θεματική ανασκόπηση των πεπραγμένων της κυβέρνησης στους πλέον κρίσιμους τομείς πολιτικής που αφορούν τους πολίτες» είπε αρχικά Άκης Σκέρτσος.

25.000 Έλληνες θα ψηφίσουν σε 100 σημεία σε όλο τον κόσμο το Σάββατο 20 Μαΐου

Σε ερώτηση για το πόσοι Έλληνες ομογενείς έχουν εγγραφεί στους εκλογικούς καταλόγους για να ψηφίσουν στις εκλογές, ο κ. Σκέρτσος είπε:

«Τα στοιχεία είναι ότι έχουμε 25.000 Έλληνες κατοίκους εξωτερικού που θα μπορούν να ψηφίσουν σε 100 εκλογικά σημεία σε όλο τον κόσμο και η ψηφοφορία θα γίνει το Σάββατο 20 Μαΐου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες