Ημαθία απίστευτο: Έδωσε εντολή στα 4 σκυλιά του να επιτεθούν σε αστυνομικούς που πήγαν σπίτι του για έλεγχο!Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στον Σχοινά Ημαθίας το πρωί του Σαββάτου. Αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση από τρία άτομα και τέσσερα σκύλους!


Όλα ξεκίνησαν όταν το κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε από τα πληρώματα δυο περιπολικών να επέμβουν σε οικογενειακό επεισόδιο στο χωριό Σχοινάς. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο όπου εξελισσόταν το επεισόδιο όμως δεν ήξεραν ότι… ήταν ανεπιθύμητοι. Ο πατέρας και οι δυο γιοι του ήθελαν να συνεχίσουν το οικογενειακό επεισόδιο χωρίς την ενόχληση της Αστυνομίας. Έτσι αποφάσισαν προς στιγμήν να κάνουν ανακωχή μεταξύ τους και να επιτεθούν από κοινού στους αστυνομικούς. Ο πατέρας μάλιστα έλυσε τα τέσσερα σκυλιά της οικογένειας και τα προέτρεψε να επιτεθούν στους ένστολους. Εκείνα υπάκουσαν στην εντολή και ρίχτηκαν στους αστυνομικούς.

Δύο αστυνομικοί μεταφέρθηκαν ελαφρώς τραυματισμένοι στο νοσοκομείο της Βέροιας και ένας στο κέντρο υγείας Αλεξάνδρειας. Κανείς τους δεν νοσηλεύτηκε. Ο πατέρας με τους δύο γιους του κατέληξε στο κρατητήριο. Σε  τους σχηματίσθηκε δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων, εξύβριση, απειλή και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Thestival

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε