Εργασίες ασφαλτόστρωσης μήκους 4.500 μέτρων πραγματοποιούνται στο Δήμο Αλεξάνδρειας, με χρηματοδότηση από το αναπτυξιακό πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”

 Εργασίες ασφαλτόστρωσης μήκους 4.500 μέτρων υλοποιούνται στο Δήμο Αλεξάνδρειας, προϋπολογισμού 627.500,00 ευρώ, χρήματα που προέρχονται από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν, περιλαμβάνουν, χωματουργικές εργασίες, εργασίες ασφαλτικών και εργασίες σήμανσης και ασφάλειας.

Τις εργασίες αυτές, επισκέφτηκε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, για να ενημερωθεί σχετικά με τη πορεία εκτέλεσης τους και οι οποίες, όπως διαπίστωσε, προχωρούν με γρήγορο ρυθμό. Ο δήμαρχος, στις δηλώσεις του, τόνισε:

“Παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας ως προς την υλοποίηση των έργων στο Δήμο μας, και με τις παρεμβάσεις μας βελτιώνουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας”.

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος1:32 μ.μ.

    Τα αυτονόητα σε αυτόν τον τόπο γίνονται... μεγάλες επιτυχίες και μέσα προβολής! Τόσα χρόνια στη Γερμανία κανείς τοπικός άρχοντας δεν προβλήθηκε για μια ασφαλτόστρωση ούτε και φωτογραφήθηκε με εικόνα άσφαλτο ή εργασίες τέτοιες. Αυτά είναι αυτονόητα ότι τα κάνει η τοπική αυτοδιοίκηση και μάλιστα έχει τεράστιες ευθύνες για την οδική ασφάλεια. Και μιλάμε για δρόμους όχι για ... μονοπάτια. Αλλά θα μου πείτε ανάλογα σε ποιο κοινό απευθύνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε