Εργασίες ασφαλτόστρωσης μήκους 4.500 μέτρων πραγματοποιούνται στο Δήμο Αλεξάνδρειας, με χρηματοδότηση από το αναπτυξιακό πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Εργασίες ασφαλτόστρωσης μήκους 4.500 μέτρων πραγματοποιούνται στο Δήμο Αλεξάνδρειας, με χρηματοδότηση από το αναπτυξιακό πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”

 



Εργασίες ασφαλτόστρωσης μήκους 4.500 μέτρων υλοποιούνται στο Δήμο Αλεξάνδρειας, προϋπολογισμού 627.500,00 ευρώ, χρήματα που προέρχονται από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν, περιλαμβάνουν, χωματουργικές εργασίες, εργασίες ασφαλτικών και εργασίες σήμανσης και ασφάλειας.

Τις εργασίες αυτές, επισκέφτηκε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης, για να ενημερωθεί σχετικά με τη πορεία εκτέλεσης τους και οι οποίες, όπως διαπίστωσε, προχωρούν με γρήγορο ρυθμό. Ο δήμαρχος, στις δηλώσεις του, τόνισε:

“Παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας ως προς την υλοποίηση των έργων στο Δήμο μας, και με τις παρεμβάσεις μας βελτιώνουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας”.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα αυτονόητα σε αυτόν τον τόπο γίνονται... μεγάλες επιτυχίες και μέσα προβολής! Τόσα χρόνια στη Γερμανία κανείς τοπικός άρχοντας δεν προβλήθηκε για μια ασφαλτόστρωση ούτε και φωτογραφήθηκε με εικόνα άσφαλτο ή εργασίες τέτοιες. Αυτά είναι αυτονόητα ότι τα κάνει η τοπική αυτοδιοίκηση και μάλιστα έχει τεράστιες ευθύνες για την οδική ασφάλεια. Και μιλάμε για δρόμους όχι για ... μονοπάτια. Αλλά θα μου πείτε ανάλογα σε ποιο κοινό απευθύνονται...

Post Bottom Ad

Σελίδες