Οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ...

 


...που δεν θα είναι ξανά στα ψηφοδέλτια...

Τα ψηφοδέλτιά τους συγκροτούν σιγά – σιγά τα κόμματα ενόψει των εθνικών εκλογών της Άνοιξης του 2023.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει τα πρόσωπα που θα δώσουν τη μάχη του σταυρού ενώ... υπάρχουν και βουλευτές που σκέφτονται να μην είναι ξανά υποψήφιοι και να αποχωρήσουν από την πολιτική. Θα είναι πάντα κοντά στο κόμμα – όπως λένε οι πληροφορίες μας – ωστόσο επιθυμούν να αποσυρθούν.

Έτσι λοιπόν, όλα δείχνουν ότι Θεόδωρος Δρίτσας, Γιάννης Δραγασάκη και Αλέκος Φλαμπουράρης δε θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.

Οι τρεις βουλευτές του κόμματος αναμένεται να αποσυρθούν από την κεντρική πολιτική για προσωπικούς λόγους. Μάλιστα, αν επαληθευτεί η πληροφορία της αποχώρησης του Θεόδωρου Δρίτσα θεωρείται σίγουρο ότι θα κατέβει στα ψηφοδέλτια της Α’ Πειραιά ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος σήμερα είναι βουλευτής του Βορείου Τομέα της Αθήνας.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαριστεί στον ΣΥΡΙΖΑ είναι αν στα ψηφοδέλτια θα υπάρχει ποσόστωση 50-50 αντρών και γυναικών υποψηφίων...

topontiki.gr

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε