Γεννητούρια στο ασθενοφόρο: Συγκινεί η διασώστρια του ΕΚΑΒ που συμμετείχε στον τοκετό της 40χρονης

 Η διασώστρια του ΕΚΑΒ Ελευθερία Ματζουρανάκη μαζί με τη γιατρό Μάγδα Ζεάκη ήταν εκείνες που αντίκρισαν και κράτησαν πρώτες στην αγκαλιά τους το νεογνό, που «αποφάσισε» να γεννηθεί μέσα στο ασθενοφόρο.

Όταν ξεκίνησε ο τοκετός το ασθενοφόρο ήταν εν κινήσει και η έμπειρη γιατρός του ΕΚΑΒ ζήτησε από το διασώστη – οδηγό να σταματήσει το ασθενοφόρο και να κάνουν όλες τις ενέργειες εκείνοι προκειμένου να έρθει στον κόσμο το κοριτσάκι.Τηρήθηκαν όλα τα ιατρικά πρωτόκολλα και μέσα σε λίγη ώρα ακούστηκε το πρώτο κλάμα του μωρού.Τρεις διασώστες και η γιατρός συμμετείχαν στη διαδικασία. Μαζί με τη μαμά και τον πανευτυχή μπαμπά άρχισαν να κλαίνε από χαρά μέσα σε ένα… ασθενοφόρο!

Η διασώστρια σχολιάζοντας το περιστατικό που κλήθηκε να αναλάβει αναφέρει:

Τη υπέροχη μέρα!! Πάλι κλάματα μέσα στο ασθενοφόρο!!! Αλλά σήμερα κλάματα χαράς!!ΝΑΙ…. ΧΑΡΑΣ!! Μια καινούργια ζωή ήρθε στον κόσμο αυτό . .. κλάψαμε όλοι μαζί με την μικρή μπέμπα!! Τυχερή κ καλότυχη να ναι για πάντα!! Της ευχόμαστε να μην ξανα μπει ποτέ ποτέ σε ασθενοφόρο!!!….. Σε ένα κόσμο που γίνονται τόσα δυσάρεστα δυστυχώς καθημερινά σε αθωες ψυχουλες!  ΕΜΕΊΣ θα μαστε δίπλα τους!! Καθαρίστε επιτέλους την βρωμιά να μεγαλώσουν τα παιδιά μας ασφαλή!!!!!!
untitled-2

Μητέρα και νεογέννητο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τους γιατρούς και νοσηλευτές να έχουν ειδοποιηθεί και να είναι όλα έτοιμα στα ΤΕΠ, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης στην παραλιακή Λεωφόρο του Ηρακλείου.

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε