Το κοινωνικό φροντιστήριο Βέροιας θα επαναλειτουργήσει και απευθύνεται στους μαθητές της Β΄& Γ΄ Λυκείου Γ.Ε.Λ. & ΕΠΑΛ.


Το κοινωνικό φροντιστήριο Βέροιας, το οποίο λειτουργεί Υπό την Αιγίδα της Ένωσης Γονέων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βέροιας, ανταποκρινόμενο στην αγωνία των γονέων της πόλης, οι οποίοι δυσκολεύονται και φέτος να αντιμετωπίσουν το κόστος της φροντιστηριακής δαπάνης, θα επαναλειτουργήσει και απευθύνεται στους μαθητές της Β΄& Γ΄ Λυκείου Γ.Ε.Λ. & ΕΠΑΛ.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ξεκινούν από την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 ΕΩΣ και Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022 το απόγευμα 6.00 - 8.00 μ.μ., στο χώρο του κοινωνικού φροντιστηρίου, στην οδό Περικλέους 2, στον τρίτο όροφο.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ για τη φοίτηση των μαθητών είναι τα παρακάτω:

α) Αντίγραφο αστυν. ταυτότητας μαθητή/τριας

β) Αντίγραφο αστυν. ταυτότητας γονέα

γ) Αντίγραφο Εκκαθαριστικού σημειώματος

δ) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

ε) Οποιοδήποτε άλλο έγγραφο π.χ. κάρτα ανεργίας γονέα, κοινωνικό μέρισμα, μονογονεϊκή οικογένεια, κτλ γίνεται δεκτό ως επιπλέον κριτήριο συμμετοχής.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Παρακαλούμε όσοι καθηγητές –καθηγήτριες όλων των ειδικοτήτων επιθυμούν να συμμετέχουν και να διδάξουν εθελοντικά στους μαθητές - μαθήτριες της Β΄ & Γ΄ Λυκείου Γ.Ε.Λ.& ΕΠΑΛ να επικοινωνήσουν στα παρακάτω τηλέφωνα

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

ΣΟΦΙΑ ΚΑΛΤΣΙΔΟΥ ΚΙΝ. 6937458228

ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΚΟΥΦΑΚΗ ΚΙΝ. 6936706223

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε