Μετά το σουβλάκι, η ακρίβεια «χτύπησε» και την πίτσα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Μετά το σουβλάκι, η ακρίβεια «χτύπησε» και την πίτσα



Οι καταστηματάρχες ανησυχούν ότι λόγω της κρίσης, μπορεί να καταστεί είδος πολυτελείας

Η...  

 
ακρίβεια που σαρώνει την αγορά έχει αυξήσει την τιμή σε πολλά προϊόντα και μετά το σουβλάκι, ήρθε η σειρά της πίτσας, καθώς καταγράφει αύξηση 15% σε σχέση με πέρυσι.

Όπως αναφέρει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, οι κάτοικοι στο Ψυχικό, τη Βούλα, τη Νέα Σμύρνη, το Κολωνάκι, τη Βουλιαγμένη πληρώνουν ακριβά, με την μέση τιμή να αγγίζει τα 13 ευρώ, ενώ σε Αμπελόκηπους, Κυψέλη, Νίκαια, Καματερό το κόστος διαμορφώνεται στα 6,5 ευρώ.

Έτσι, ο φόβος των καταστηματαρχών αλλά και των καταναλωτών είναι πως το επόμενο διάστημα είναι πιθανό να αυξηθεί και άλλο η τιμή της πίτσας κάνοντας την είδος πολυτελείας.

Χαρακτηριστικά, η απλή πίτσα, γνωστή και ως Μαργαρίτα, κοστίζει στην Κυψέλη από 5 έως 7 ευρώ, με την τιμή της σπέσιαλ να διαμορφώνεται από 6,30 μέχρι 8,50 ευρώ.

Οι ανατιμήσεις λοιπόν στις πρώτες ύλες και τα σιτηρά δείχνουν πως θα συνεχιστούν, συμπαρασύροντας τις τιμές στο γρήγορο και δημοφιλές φαγητό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες