Κοινωνικός Τουρισμός: ” Kλείδωσε “η ημερομηνία για την δημοσίευση των προσωρινών πινάκων των δικαιούχων – Ποιοι μένουν εκτός - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Κοινωνικός Τουρισμός: ” Kλείδωσε “η ημερομηνία για την δημοσίευση των προσωρινών πινάκων των δικαιούχων – Ποιοι μένουν εκτός

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων με τα αποτελέσματα των δικαιούχων  για το πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός, όπως προκύπτει από όσα δήλωσε ο διοικητής της Δημόσιος Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) Σπύρος Πρωτοψάλτης στην ΕΡΤ1.

Όπως είπε σήμερα ο κ. Πρωτοψάλτης για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού, “θα γίνει τώρα η αξιολόγηση των αιτήσεων, θα κάνουμε τη μοριοδότηση, θα πάρουμε τα στοιχεία που πρέπει να πάρουμε από ΑΑΔΕ, από ΕΦΚΑ, από ΗΔΙΚΑ κλπ και ελπίζω  ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταφέρουμε να βγάλουμε τους προσωρινούς πίνακες με τα αποτελέσματα, ώστε να δουν όλοι ποιοι πήραν επιταγές και άμα πιστεύουν ότι έχει γίνει κάποιο λάθος, να κάνουν ένσταση”.

Ο όγκος μόνο των αιτήσεων και των στοιχείων που πρέπει να αντληθούν για να γίνει μοριοδότηση είναι τόσο μεγάλος που μακάρι να μπορούσα να είμαι πιο συγκεκριμένος, αλλά δεν μπορώ να είμαι γιατί εξαρτάται και από άλλες υπηρεσίες. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στις επόμενες  7-8 ημέρες-  αλλά και πάλι διακινδυνεύω να πέσω έξω-θέλω να πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να βγάλουμε τα προσωρινά αποτελέσματα” συμπλήρωσε αναφερόμενος στο χρονικό διάστημα που θα αναρτηθούν οι πίνακες με  τα αποτελέσματα των δικαιούχων για το πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός.

Μεταξύ άλλων ανέφερε τον αριθμό των πολιτών που είχε υποβάλει αιτήσεις έως χθες για το πρόγραμμα.” Χθες έκλεισε η πλατφόρμα στις 2 το μεσημέρι. Πάνω από μισό εκατομμύριο αιτήσεις  υποβλήθηκαν για σχεδόν 1 εκατ. επιταγές. Είχαμε τρομερή ανταπόκριση από τον κόσμο”, σημείωσε  και πρόσθεσε ότι έγιναν  “532.000, 570. 000 αιτήσεις από δικαιούχους  με 433 .823 ωφελούμενους- σύνολο  966.393 επιταγές”.

Kαι συνέχισε λέγοντας ότι υπήρξε συμμετοχή των τουριστικών καταλυμάτων για το πρόγραμμα. ” Σχεδόν 1.500 καταλύματα δήλωσαν συμμετοχή.  Θα ανοίξει  ξανά το μητρώο για να μπουν και άλλα ξενοδοχεία… όλα θα γνωστοποιηθούν στις επόμενες ημέρες  μέσω ανακοινώσεων”.

Κοινωνικός Τουρισμός:  Ποιοι αιτούντες  μένουν εκτός  προγράμματος

Κοινωνικός Τουρισμός

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, από το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού  θα αποκλειστούν κατά τη διαδικασία ελέγχου οι  αιτούντες που:

  • δεν πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα
  •  δεν αποδεικνύεται ότι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, γιατί δεν έχουν ακολουθήσει τη διαδικασία υποβολής της αίτησης και δεν έχουν συμπληρώσει ορθά όλα τα πεδία της αίτησης,
  •  δεν προκύπτει ταύτιση του περιεχομένου της αιτήσεώς τους με τα αυτεπαγγέλτως αναζητηθέντα ή επισυναπτόμενα/προσκομισθέντα δικαιολογητικά συμμετοχής,
  • δεν έχουν προσκομίσει όλα τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά.

Για τους αποκλειόμενους συντάσσεται:

  • ο προσωρινός πίνακας,
  • ο Πίνακας Αποκλειομένων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες