Έχει τρελαθεί κόσμος...: 41χρονος έδερνε και έβριζε τη μητέρα του – Την άρπαξε απ’ τα μαλλιά και την έσερνε - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Έχει τρελαθεί κόσμος...: 41χρονος έδερνε και έβριζε τη μητέρα του – Την άρπαξε απ’ τα μαλλιά και την έσερνε



Στη φυλακή οδηγήθηκε και πάλι χθες ένας 41χρονος από...

 
το Βόλο που έκανε «κόλαση» τη ζωή της μητέρας του.

Σύμφωνα με το gegonota.news, έλεγε καθημερινά στη μητέρα του «θα σε θάψω, δεν θα ζήσεις» και την χτυπούσε, ενώ στο τελευταίο επεισόδιο βίας, την Πέμπτη 23/6, την άρπαξε από τα μαλλιά και την έσερνε στο πάτωμα.

Την Παρασκευή 24/6 η ίδια η 68χρονη κατέθεσε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου το μαρτύριο της ζωής της και αναφερόμενη στο τελευταίο περιστατικό είπε πως άσκησε βία εναντίον της ο γιός της, γιατί δεν του έδινε χρήματα για να πάρει μηχανάκι.

Στις 28 Μαΐου είχε συλληφθεί ξανά γιατί την χτύπησε επειδή δεν του έδινε χρήματα για καφέ. Ο 41χρονος ισχυρίστηκε κλαίγοντας πως αγαπάει τη μητέρα του, σημειώνοντας πως δεν έχει κανέναν άλλο στη ζωή, αλλά είπε στο δικαστήριο ότι μόνο την εξύβρισε και δεν την χτύπησε.

Το δικαστήριο αποφάσισε ο 41χρονος να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 27 μηνών και χρηματική ποινή 90 ημερήσιων μονάδων προς δύο ευρώ ημερησίως διατάσσοντας να εκτίσει τρεις μήνες της ποινής, της οποίας η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου.

Ο 41χρονος αποφυλακίστηκε πριν μερικούς μήνες καθώς εξέτισε ποινή κάθειρξης για ληστεία και ναρκωτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες