Κοινωνικός Τουρισμός: Οι ενέργειες που πρέπει να κάνετε εάν δεν εξυπηρετηθείτε από το κατάλυμα

 


Για το τι πρέπει να κάνει ο δικαιούχος  του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού  σε περίπτωση που δεν εξυπηρετηθεί από το τουριστικό κατάλυμα εξήγησε σήμερα  ο Διοικητής Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης,(ΔΥΠΑ) Σπύρος Πρωτοψάλτης μιλώντας στον ΑΝΤ1.  ” Όποιος είναι στο μητρώο των Παρόχων πρέπει να τηρεί τους όρους και τις προϋποθέσεις και τους κανόνες προγράμματος. Ότι λέει η δημόσια πρόσκληση ισχύει. Aν υπάρχει κάποια υποψία ότι κάποιος δεν το τηρεί, κάνει καταγγελία στην Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης, το ψάχνουμε, το ερευνούμε και θα υπάρχουν κυρώσεις”.

Ωστόσο την ίδια στιγμή επεσήμανε ότι δεν έχουν υπάρξει τέτοιου είδους φαινόμενα. ” Για να είμαι ειλικρινής σε γενικές γραμμές το πρόγραμμα υλοποιείται ομαλά κάθε χρόνο, δεν έχουμε πολλά προβλήματα διότι και οι ξενοδόχοι το θέλουν. Το πρόγραμμα είναι κάτι το οποίο στηρίζει την ελληνική τουριστική επιχείρηση ειδικά την μικρομεσαία και είναι πολύ σημαντικό για τον εσωτερικό τουρισμό”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κοινωνικός Τουρισμός: Διευκρινίσεις  Πρωτοψάλτη για τις διακοπές Αυγούστου

Επίσης εξήγησε ότι δεν μπορούν να πάνε 300 .000 δικαιούχοι του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού διακοπές τον Αύγουστο.” Δεν μπορούν να πάνε 300.000 επιταγές τον Αύγουστο διακοπές. Εμείς δίνουμε μια αυξημένη επιδότηση 20% τον Αύγουστο ως κίνητρο στις επιχειρήσεις για να μας διαθέσουν ακόμη περισσότερα δωμάτια αλλά δεν μπορούν να πάνε  όλοι τον Αύγουστο  διακοπές ειδικά σε προορισμούς υψηλής ζήτησης”, τόνισε και ανέφερε ποιος προορισμός του Κοινωνικού Τουρισμού έχει την πιο υψηλή ζήτηση.

“Ο πιο δημοφιλής προορισμός του Κοινωνικού Τουρισμού είναι η Χαλκιδική. Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούν να πάνε όλοι τον Αύγουστο διακοπές στη Χαλκιδική είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης” συμπλήρωσε

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε