Βενζίνη: “Χωρίς φρένα” η άνοδος στην τιμή της – Οι νεότερες εκτιμήσεις για το πού θα κυμανθεί μέσα σε 10-15 ημέρες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Βενζίνη: “Χωρίς φρένα” η άνοδος στην τιμή της – Οι νεότερες εκτιμήσεις για το πού θα κυμανθεί μέσα σε 10-15 ημέρες

 


Νέες προβλέψεις για την τιμή της αμόλυβδης βενζίνης που θα πωλούν μέσα σε 10 με 15 ημέρες τα πρατήρια καυσίμων της Αθήνας έκανε ο πρόεδρος των Βενζινοπωλών Γιώργος Ασμάτογλου μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε ο κ. Ασμάτογλου,  εάν συνεχιστεί η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης να αυξάνεται κατά 2 λεπτά, σε βάθος χρόνου 10 -15 ημερών, θα δούμε η μέση τιμή της να “σκαρφαλώνει” στα 2,45 ευρώ το λίτρο από 2, 35 ευρώ το λίτρο που είναι σήμερα. Ωστόσο την ίδια στιγμή εκτίμησε ότι τα 3 ευρώ είναι πολύ μακριά για να φτάσει η τιμή της αμόλυβδης. Επίσης μίλησε για το διυλισμένο προϊόν. Οι προβλέψεις για το διυλισμένο προϊόν από την περασμένη εβδομάδα είναι ότι αύριο, Τρίτη θα είναι περίπου κατά 2 λεπτά ακριβότερη στο διυλισμένο προϊόν, τόνισε.

 Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ


Βενζίνη: Τι λένε οι οδηγοί της Αθήνας για την τιμή της

Την δυσαρέσκεια τους για τιμή της βενζίνης εκφράζουν οι οδηγοί της Αθήνας στο ΣΚΑΙ. Αναλυτικά:

 “Ό,τι καλύτερο….. μας πηγαίνουν  για εξαθλίωση ” σχολιάζει με ειρωνικό ύψος οδηγός ΙΧ.

“Πάρα πολύ ακριβά τα καύσιμα. Το κόστος διαβίωσης έχει ανέβει πάρα πολύ. Δεν ξέρω τι θα γίνει ” σημειώνει χαρακτηριστικά μια γυναίκα οδηγός.

“Οι τιμές στα καύσιμα πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο ” αναφέρει ταξιτζής.

” Στον… Θεό λέμε. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν την παλεύαμε πριν, τώρα θα την παλέψουμε: ” διερωτήθηκε  άλλος οδηγός μηχανής.

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Σε ερώτηση δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ  εάν η κυβέρνηση μείωνε οριζόντια την τιμή της βενζίνης κατά 10 με 15 λεπτά, αυτό θα περνούσε στον καταναλωτή,  η πρόεδρος των βενζινοπωλών της Μαγνησίας Βάσω Κοντοχρήστου είπε “φυσικά και θα περνούσε αυτή η μείωση στον καταναλωτή. Γιατί αυτό το βλέπουμε και στο πετρέλαιο κίνησης – που καλώς δόθηκε η μείωση των 15 λεπτών και γι’ αυτό διατηρείται η τιμή στο 1,90 ευρώ “, σημείωσε. Και όπως είπε, εάν βγάζαμε τελείως τον φόρο από τα καύσιμα, τότε η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης θα είχε περίπου 1,40 ευρώ το λίτρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες