Βενζίνη: Πόσο θα πέσει η τιμή-Νέες προβλέψεις πρατηριούχων

 


Νέες  προβλέψεις για την τιμή της βενζίνης  έκανε ο τέως Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πρατηριούχων – Εμπόρων Καυσίμων, Γιώργος Ασμάτογλου μιλώντας στον  ΑΝΤ1. Όπως είπε  στην αντλία η τιμή της βενζίνης από 2,12 ευρώ το λίτρο  με  2,15 ευρώ το λίτρο που ήταν αρχικά θα είναι 2,05  ευρώ το λίτρο. Ενδέχεται να κατέβει  το επόμενο διάστημα  και  κάτω από  2  ευρώ το λίτρο η τιμή της  στα βενζινάδικα των μεγάλων αστικών  κέντρων, συμπλήρωσε. Ωστόσο την ίδια στιγμή  ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν αφορά  τα βενζινάδικα στη  νησιωτική Ελλάδα  αλλά  ούτε  και τις απομακρυσμένες περιοχές  της Ηπειρωτικής Ελλάδας.

Επίσης μίλησε και για το πετρέλαιο κίνησης. Η τιμή για το πετρέλαιο κίνησης θα μειωθεί  έως και 15 λεπτά, δηλαδή θα διαμορφωθεί  στο 1,85 ευρώ. Και η τιμή του πετρελαίου  θέρμανσης θα μειωθεί  10  λεπτά με 12 λεπτά και αυτό, σημείωσε μεταξύ  άλλων .

Δείτε παρακάτω το σχετικό ΒΙΝΤΕΟ

Βενζίνη: Πόσο έχει πέσει η τιμή της 

Νωρίτερα το ρεπορτάζ του Open ανέφερε ότι η  τιμή στην αμόλυβδη  βενζίνη ανέβηκε χθες  κατά 1 λεπτό πάνω , ωστόσο σήμερα  η τιμή  της βενζίνης στην αντλία έχει πέσει περίπου  στα 3 με 4 λεπτά .Στο πετρέλαιο κίνησης στα 3 λεπτά αλλά και στο πετρέλαιο θέρμανσης έχει πέσει στα 3 με 4 λεπτά η τιμή ανά λίτρο.

Και σύμφωνα με τους πρατηριούχους αναμένεται να συνεχιστεί αυτή η πτώση και θα φτάσει περίπου τα  10 λεπτά στο λίτρο .

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε