Διακοπές-ξενοδοχεία : Έρχονται ειδικές τιμές για τους Έλληνες πολίτες- Όλα όσα είπε ο Κικίλιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Διακοπές-ξενοδοχεία : Έρχονται ειδικές τιμές για τους Έλληνες πολίτες- Όλα όσα είπε ο Κικίλιας

 


Ειδικές τιμές για την διαμονή  των Ελλήνων σε ξενοδοχεία για να κάνουν διακοπές  θα ζητήσει  στο τέλος της Άνοιξης   ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας  από τους επιχειρηματίες του κλάδου. Για το θέμα αυτό μίλησε ο κ. Κικίλιας  στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.” Πιστεύω ότι υπάρχει δυνατότητα για όλα τα βαλάντια να κάνουν διακοπές, κυρίως οι Έλληνες. Όμως δεν σας κρύβω ότι είπα στον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, τον κ. Τάσιο, ότι οδεύοντας προς το τέλος της άνοιξης σύσσωμοι οι επιχειρηματίες και επαγγελματίες του Τουρισμού θα πρέπει να δουν τη δυνατότητα να δώσουν ειδικές τιμές στους Έλληνες, έτσι ώστε να μπορέσουμε να υπερπολλαπλασιάσουμε το τουριστικό μας προϊόν”.

“Από τους μεγάλους tour operators στο εξωτερικό ζήτησα να δώσουν καλύτερα πακέτα στους Έλληνες ξενοδόχους, για να μπορούμε να διεκδικήσουμε καλύτερες αμοιβές για τους εργαζόμενους στον Τουρισμό και καλύτερες τιμές για τους τουρίστες και ειδικά για τους Έλληνες στο εσωτερικό τουρισμό”.

Δεν κάνουμε προβλέψεις, μαχόμαστε καθημερινά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

Επίσης μίλησε για την πορεία του ελληνικού τουρισμού .  ” Προβλέψεις δεν έκανα ούτε για την πανδημία, δεν θα κάνω και τώρα. Αυτό που λέω είναι ότι στο «σακούλι» της ενίσχυσης της μέσης ελληνικής οικογένειας, του μικρού μαγαζιού της γειτονιάς, του ανθρώπου που έχει ανάγκη να στηριχθεί, ο Τουρισμός για το 2022 είναι η πηγή από την οποία περιμένουμε να δούμε αυτή τη στήριξη” , τόνισε

Εμείς με καθημερινή μάχη και προσπάθεια βάζουμε κάτι σε αυτό το «σακούλι», πρόσθεσε.

” Θα πάω με εισήγηση του Πρωθυπουργού στην έκθεση στο τέλος του μηνός στο Ισραήλ. με πολλούς Ισραηλινούς επιχειρηματίες και στήριξη από την ισραηλινή Κυβέρνηση για να έχουμε παραπάνω τουρίστες από το Ισραήλ. Η Ρουμανία που επισκέφθηκα πρόσφατα συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό, είναι η νούμερο ένα χώρα σε οδικό τουρισμό στην Ευρώπη και ήρε την υποχρέωση PCR τεστ για να επιστρέψει κανείς, άρα μπορούν να έρθουν πιο εύκολα οι Ρουμάνοι ταξιδιώτες. Επίσης, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Θεοδωρικάκος, έχει υποσχεθεί 50% παραπάνω αστυνομικούς στα χερσαία σύνορά μας στη Βόρεια Ελλάδα και στα αεροδρόμιά μας, για να διευκολύνουν τους ελέγχους και την είσοδο όλου αυτού του κόσμου.

Μετά τις εκλογές στη Σερβία, θα επισκεφτώ τη χώρα, γιατί και από εκεί προσδοκούμε και περιμένουμε.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Σουηδό Πρέσβη, ο οποίος θα κάνει ειδική εκδήλωση με όλους τους Πρέσβεις των Σκανδιναβικών χωρών, έτσι ώστε να προμοτάρουμε και άλλο τον ελληνικό Τουρισμό.

Δεν πρόκειται για μία εύκολη διαδικασία που έρχεται αυτόματα. Είναι μια προσπάθεια και μία μάχη που δίνουμε καθημερινά και προσδοκούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”, σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες