Κάγκελο» ο ταχυδρόμος: Μύρισε κάτι άσχημο και μόλις του άνοιξαν, είδε το πτώμα ξαπλωμένο στον καναπέ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Κάγκελο» ο ταχυδρόμος: Μύρισε κάτι άσχημο και μόλις του άνοιξαν, είδε το πτώμα ξαπλωμένο στον καναπέ

  


  Με το πτώμα ενός ηλικιωμένου, το οποίο ήταν τυλιγμένο με κουβέρτες, ζούσαν επί μέρες δύο γυναίκες, μητέρα και κόρη, στου Ζωγράφου.

Μπροστά...  

 
σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν οι Αρχές στου Ζωγράφου καθώς με τη σορό ενός ηλικιωμένου ζούσαν μέσα στο σπίτι τους η σύζυγος και η κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φρικαλέο περιστατικό αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην οδό Ιάσωνος Μαράτου στη περιοχή του Ζωγράφου.

Το πτώμα του 80χρονου άνδρα σε προχωρημένη σήψη βρίσκονταν για τουλάχιστον δύο εβδομάδες στον καναπέ του σαλονιού, ενώ η κόρη του και η σύζυγος του που έμεναν μαζί του στο ίδιο σπίτι δεν είχαν ειδοποιήσει κανέναν!

Όπως αναφέρει στο newsit.gr ένας φοιτητής που μένει σε διπλανό διαμέρισμα, όταν η ταχυδρόμος πήγε να παραδώσει τη σύνταξη του ηλικιωμένου, βρέθηκε αντιμέτωπη με μια έντονη και δυσάρεστη μυρωδιά.

Την πόρτα του διαμερίσματος άνοιξαν η κόρη και η σύζυγος του ηλικιωμένου και τότε η δυσοσμία ήταν πιο έντονη. Η ταχυδρόμος χτύπησε στους γείτονες και ο φοιτητής ήταν ο μόνος που βρισκόταν στο διαμέρισμα του εκείνη τη στιγμή.




«Ήταν σε προχωρημένη σήψη. Σχεδόν φαίνονταν τα κόκκαλα του»

«Όταν μπήκα μέσα, μύριζε έντονα, είδα την ηλικιωμένη, που φαινόταν και αυτή σε κακή κατάσταση, μάλλον είχε πρόβλημα με τα πόδια της και τον ηλικιωμένο στο κρεβάτι σκεπασμένο, ήταν σε προχωρημένη σήψη, φαινόντουσαν σχεδόν τα κόκαλα του. Την κόρη του δεν την είδα στο διαμέρισμα όταν μπήκα. Καλέσαμε την αστυνομία και ήρθε μετά από ένα 20λεπτο. Εγώ είμαι φοιτητής, τώρα ήρθα στην πολυκατοικία, δεν τους είχα ξαναδεί. Η ταχυδρόμος μου είπε ότι τον προηγούμενο μήνα του είχε δώσει κανονικά την σύνταξη, τώρα πότε πέθανε δεν ξέρουμε», περιγράφει ο φοιτητής στο newsit.gr.

Η αστυνομία προς το παρόν αποκλείει την εγκληματική ενέργεια, ωστόσο η υπόθεση ερευνάται από το ΑΤ Ζωγράφου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες