Με κορονοϊό ο δήμαρχος Βέροιας-Το μήνυμα που έγραψε

 


Εχθές ύστερα από ελαφριά αδιαθεσία και μετά από σχετικό μοριακό έλεγχο, επιβεβαιώθηκε ότι ήρθε και η δική μου σειρά να συναντηθώ με τον κορονοϊό, παρότι όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας πρόσεχα ιδιαίτερα, φορώντας μάσκα σε όλες μου τις επαφές, τόσο τις υπηρεσιακές όσο και τις ιδιωτικές. Να όμως που μπορεί να συμβεί ακόμη κι έτσι.

Δυστυχώς, όπως είναι απ’ όλους κατανοητό, η εξέλιξη αυτή επιβάλλει την παραμονή μου μακριά από το Δημαρχείο για τις επόμενες 10 ημέρες, προσπαθώντας βέβαια, όσο μου επιτρέπουν οι συνθήκες, να συμμετέχω εξ’ αποστάσεως στην καθημερινότητα του Δήμου, με την πολύτιμη βοήθεια της τεχνολογίας και των συνεργατών μου.
Καθότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος πιστεύω πως όλα θα εξελιχθούν καλά και σε λίγες ημέρες θα είμαι σε θέση να επιστρέψω δυνατός και υγιής πίσω στα καθήκοντα μου, αποφεύγοντας μεγαλύτερες περιπέτειες.
Όπως φαίνεται, φέτος το χειμώνα, ακόμη και αν είμαστε προσεκτικοί μια συνάντηση με το ιό είναι πολύ πιθανή. Οπότε θα ήταν σίγουρα καλύτερο αν αυτό συμβεί να μας βρει όλους εμβολιασμένους, αξιοποιώντας το μοναδικό αποδεδειγμένα όπλο που έχουμε αυτή τη στιγμή για να προστατευτούμε και να προστατεύσουμε. Να είμαστε όλοι καλά.

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε