ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ: «Ο ΟΔΗΓΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ». - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ: «Ο ΟΔΗΓΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ».

 


Ένα σοβαρό θέμα θίγει ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης με ανάρτησή του στο facebook, για τις τροχαίες παραβάσεις που οδηγούν μέχρι και σε αφαίρεση πινακίδων. Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Στην πρόσφατη συνάντηση που είχα στην Αθήνα με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ε. Οικονόμου, μεταξύ άλλων του έθεσα κι ένα σοβαρό πρόβλημα που δημιουργείται όταν σε μια τροχαία παράβαση μαζί με τον παραβάτη οδηγό, «τιμωρείται» και το αυτοκίνητο. Κι εννοώ όταν εκτός από το πρόστιμο και τις ποινές της παράβασης (που σωστά επιβάλλονται) αφαιρούνται και οι πινακίδες. Το αυτοκίνητο ΙΧ ή επαγγελματικό, συχνά είναι το βασικό ή το μοναδικό εργαλείο για τη διαβίωση μιας οικογένειας ή για τη λειτουργία μιας επιχείρησης. Εάν τιμωρηθεί ένας οδηγός του, μπορεί να το οδηγήσει ένας άλλος δικαιούχος, ένας άλλος οδηγός, για να αποφευχθεί η οικονομική ζημιά που θα προκύψει  εάν το αυτοκίνητο ακινητοποιηθεί χωρίς πινακίδες αφού έτσι μπορεί να αναγκαστεί μέχρι και να σταματήσει να λειτουργεί μια επιχείρηση μένοντας  χωρίς το μοναδικό επαγγελματικό αυτοκίνητό της.  Ο οδηγός βεβαίως να τιμωρείται. Να μην τιμωρείται όμως το αυτοκίνητο. Νομίζω ότι μπορεί να βρεθεί μια λύση, στην κατεύθυνση αυτή, ώστε ο παραβάτης να τιμωρείται όπως πρέπει αλλά το αυτοκίνητο να παραμένει διαθέσιμο για την οικογένεια ή για την επιχείρηση. Ο υφυπουργός νομίζω ότι άκουσε με προσοχή αυτό που του έθεσα. Βοήθησε σημαντικά σε αυτό και ο Απόστολος Βεσυρόπουλος που ήταν μαζί μου στη συνάντηση, σύμμαχος και συμπαραστάτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες