Πέταξε κατά λάθος 19.000 ευρώ στα σκουπίδια

 


 
 
Ένα κωμικοτραγικό γεγονός συνέβη χθες στη...  
 
 
 
Μύρινα της Λήμνου, όταν επαγγελματίας πέταξε στα σκουπίδια 100.000 ευρώ από λάθος.
Πιο συγκεκριμένα, συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας στην υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Λήμνου μετά από τηλεφώνημα έντρομου επαγγελματία ότι πέταξε τρεις σακούλες γεμάτες ευρώ νομίζοντας ότι είναι σκουπίδια στους κάδους απορριμμάτων απέναντι από το κατάστημά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως άρχισαν να αναζητούν τα απορριμματοφόρα του δήμου τα οποία άλλα ήταν σε τακτικό δρομολόγιο ενώ άλλα κατευθύνονταν προς τον ΧΥΤΑ.

Μετά από αναζήτηση και με την αγωνία να χτυπά ‘κόκκινο’ βρέθηκε το «κινούμενο θησαυροφυλάκιο» το οποίο και ειδοποιήθηκε να κατευθυνθεί στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου, όπου και άδειασαν τον κάδο σε ανοιχτό χώρο και μετά από ερεύνα τα χρήματα βρέθηκαν άθικτα.

Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Σκαπέτης μίλησε στο LIVE NEWS και τόνισε πως ο LIMNOS FM100 ήρθε σε επαφή με τον επιχειρηματία. Ο άνθρωπος είχε σκοπό να επισκεφθεί την τράπεζα για να καταθέσει τα χρήματα, άλλα μπέρδεψε τις σακούλες και πέταξε τα χρήματα.

«Είχα αφήσει σε μία σακούλα τα χρήματα που θα ξεκινούσε ο μαγαζί την ημέρα εκείνη, συν τα άλλα που θα πήγαιναν στην τράπεζα. Σύνολο ήταν γύρω στα 19.000 ευρώ. Τα βάζω στον πάγκο πάνω και παράλληλα είχα βγάλει και την προηγούμενη μέρα τα σκουπίδια, ένα σωρό χαρτόνια. Πιάνω αγκαλιά τα χαρτόνια και πιάνο και την τσάντα μαζί. Πήγα τα πέταξα εκεί ούτε πήρα είδηση ότι είχα πετάξει και την τσάντα μαζί. Πάω στο ταμείο και βλέπω ότι δεν είχα βάλει τα χρήματα για να ξεκινήσω, ψάχνω να βρω την τσάντα. Έλειπε η τσάντα. Ευτυχώς την ώρα εκείνη πέρασε ο Δήμος, τρέχω λοιπόν, σταματάω το αυτοκίνητο του Δήμου. Λέω στα παιδιά έτσι και έτσι έγινε. Τα τρία παιδιά που δούλευαν στο Δήμο και εγώ πήγαμε στο λιμάνι το καινούργιο. Είχαν και τσουγκράνες τα σκαλίσαμε ένα ένα, τα βρήκαμε αμέσως. Είχα δύο τσάντες βρίσκουμε την πρώτη τσάντα και κατεβάσανε και άλλα σκουπίδια μετά και βρήκαμε και την δεύτερη», δήλωσε ο επιχειρηματίας για το αίσιο τέλος της περιπέτειας του.

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε