Συνάντηση με εκπροσώπους του επιχειρηματικού και του αγροτικού κόσμου της Ημαθίας και της ΠέλλαςΣτο Υπουργείο Οικονομικών διοργανώθηκε σήμερα ευρεία συνάντηση εργασίας, με τη συμμετοχή του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό αρμόδιου σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, κ. Χρήστου Τριαντόπουλου, του Υφυπουργού Οικονομικών, κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, του Γενικού Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής κ. Θάνου Πετραλιά, του Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπυρίδωνα Πρωτοψάλτη, των Βουλευτών Ημαθίας κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη και Πέλλας κ. Διονυσίου Σταμενίτη, καθώς και εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας και του αγροτικού κόσμου της Ημαθίας και της Πέλλας, με θέμα την αντιμετώπιση των αρνητικών επιπτώσεων που προκάλεσε ο παγετός της άνοιξης στις δενδρώδεις καλλιέργειες και κατ’ επέκταση  στις επιχειρήσεις της Βορείου Ελλάδος.Ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «τα ακραία καιρικά φαινόμενα δεν έχουν μόνο άμεσα πληγέντες, η αποκατάσταση των οποίων έχει ήδη δρομολογηθεί.Επιφέρουν επίσης παράπλευρες αρνητικές επιπτώσεις στις τοπικές επιχειρήσεις, στους αγροτικούς συνεταιρισμούς αλλά και στην τοπική οικονομία των περιοχών που επλήγησαν. 


Συνεχίζουμε να εξετάζουμε όλες τις παραμέτρους για να επικαιροποιούμε κατάλληλα τα υφιστάμενα μέτρα και τις πολιτικές στήριξης. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του συνόλου της κοινωνίας, παραμένοντας αρωγοί στη διαχείριση των αρνητικών επιπτώσεων από τα ακραία καιρικά φαινόμενα και τις φυσικές καταστροφές.»

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε