Ο άνδρας που είπε ότι έφαγε σφαλιάρα από τη σύζυγό του «σκηνοθέτησε» τον ξυλοδαρμό - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Ο άνδρας που είπε ότι έφαγε σφαλιάρα από τη σύζυγό του «σκηνοθέτησε» τον ξυλοδαρμό

 

 

Ο άνδρας είχε μηνύσει τη σύζυγο και τον ενήλικο γιο του για ενδοοικογενειακή βία
 
Δεν πείστηκε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο... 
 
 
Βόλου ότι μια 45χρονη γυναίκα και ο 23χρονος γιος της άσκησαν σωματική βία στον 52χρονο πατέρα και σύζυγο της οικογένειας, αθωώνοντας τους πρώτους έπειτα από μήνυση που έκανε ο δεύτερος.

Ο άνδρας από τον Αλμυρό Βόλου είχε κάνει μήνυση κατά της γυναίκας και του γιου του, ισχυριζόμενος ότι η σύζυγός του του είχε ρίξει σφαλιάρα, προκαλώντας του οίδημα στο μάτι.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μάνας και του γιου, ο 52χρονος «σκηνοθέτησε» τον ξυλοδαρμό εκμεταλλευόμενος ένα παθολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το αριστερό του μάτι, καθώς παθαίνει οιδήματα λόγω του ζάχαρου από το οποίο πάσχει.

Ο συνήγορος υπεράσπισης επισήμανε ότι ο άνδρας κατέθεσε άλλα πράγματα από αυτά που είχε υποστηρίξει αρχικά στη μήνυση.

Μητέρα και γιος αρνήθηκαν ότι του επιτέθηκαν, τον απείλησαν και τον έβρισαν, λέγοντας ότι ο ίδιος άρχισε να φωνάζει, να απειλεί και να τους επιτίθεται, διότι ο 23χρονος φοιτητής ζήτησε να αγοράσει πράγματα αξίας 40 ευρώ, με τον πατέρα του να αρνείται να του τα δώσει.

Ο εισαγγελέας έδρας πρότεινε την αθώωση των κατηγορουμένων λόγω αμφιβολιών, διότι η περιγραφή των καταγγελιών στη μήνυση απείχαν πολύ από την κατάθεση του μηνυτή και τελικά το Δικαστήριο αθώωσε τους δύο κατηγορούμενους.

Η 45χρονη γυναίκα και ο γιος της προχώρησαν σε αντιμήνυση κατά του 52χρονου για ψευδή καταμήνυση και πρόκληση σωματικής βλάβης κατά του νεαρού, τον οποίο έπιασε από τον λαιμό, όταν μπήκε στη μέση για να προστατέψει τη μητέρα του.

Μάλιστα, ο άνδρας φέρεται να κρυβόταν εδώ και πάνω από δύο ημέρες για να μην τον εντοπίσει και τον συλλάβει η Αστυνομία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες