BRAND LIQUA - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

BRAND LIQUA


Η LIQUA είναι μία από τις κορυφαίες  Ευρωπαικές κατασκευαστικές εταιρίες ηλεκτρονικών τσιγάρων και υγρών αναπλήρωσης με έδρα στην Πράγα. Είναι η μοναδική εταιρία ηλεκτρονικού τσιγάρου που έχει λάβει τον τίτλο "Superbrand" o οποίος απονέμεται σε περιορισμένο αριθμό επιλεγμένων εμπορικών σημάτων με αποδεδειγμένη φήμη, αναγνωρισιμότητα, ποιότητα, καινοτομία και κύρος. Η Liqua σήμερα βρίσκεται σε παραπάνω από 85 χώρες καταλαμβάνοντας ηγετική θέση τόσο στον τομέα των καπνικών γεύσεων όσο και σε αυτόν των περίπλοκων. Τα προιόντα είναι δηλωμένα στους αρμόδιους φορείς της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Τα υγρά αναπλήρωσης LIQUA είναι τα πιο αναγνωρισμένα και στην Ελλάδα με χιλιάδες καταναλωτές. Βρίσκονται σε όλα τα καλά καταστήματα ηλεκτρονικών τσιγάρων. Κυκλοφορούν σε έτοιμα υγρά αναπλήρωσης, flavor shots και Shortfills για να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη των καπνιστών - ατμιστών. Πρόσφατα η εταιρία λάνσαρε την περίφημη σειρά "LIQUA 4S HYBRID" ή αλλιώς "4 smokers" μια σειρά ειδικά για καπνιστές.

Η σειρά υγρών αναπλήρωσης LIQUA 4S HYBRID σχεδιάστηκε για να μειώσει το μέσο κόστος του καπνιστή κατά 30% σε σύγκριση με τα τσιγάρα και να τον απομακρύνει οριστικά από την βλαβερή συνήθεια του. Τα υγρά 4S σε συνδυασμό με το ηλεκτρονικό τσιγάρο Vince 4S Kit δημιουργούν την ίδια αίσθηση με τα παραδοσιακά τσιγάρα χωρίς βέβαια τις τοξικές και ιδιαίτερα βλαβερές για τον οργανισμό συνέπειες του. 

Όλα τα προϊόντα της LIQUA υποβάλλονται σε αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας πριν την κυκλοφορία τους. Διαθέτουν πολυάριθμα πρότυπα προϊόντων (πιστοποίηση CE κ.ά) και ελέγχονται μέσω ενός 2D κωδικού για την επικύρωση γνησιότητας του προϊόντας ανά πάσα ώρα και στιγμή, τόσο από την ίδια την εταιρία όσο και από τον καταναλωτή.

Αναμφίβολα είναι τα προϊόντα που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες