Προσφορά των δημοτών της Βέροιας στη δράση στήριξης των πυρόπληκτων - ΛΑΪΚΟΥΡΑ-NEWS-Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία

Breaking


12 Αυγ 2021

Προσφορά των δημοτών της Βέροιας στη δράση στήριξης των πυρόπληκτων


Μεγάλη είναι η κινητοποίηση και ο αριθμός των προσφερόμενων ειδών πρώτης ανάγκης από τους δημότες της Βέροιας για τους ανθρώπους που βιώνουν τις μεγάλες καταστροφές στα πύρινα μέτωπα της χώρας. Από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Βέροιας, μέσω της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας, βρέθηκε στο πλευρό των πυρόπληκτων διοργανώνοντας δράση στήριξης με συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, φαρμάκων και συσκευασμένων υγρών για τους κατοίκους, τους πυροσβέστες και τους εθελοντές διασώστες.

Η συλλογή των υλικών ξεκίνησε από την Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021. Η πρώτη αποστολή φορτίου στους πληγέντες της Βόρειας Εύβοιας πραγματοποιήθηκε παρόντων του Δημάρχου Βέροιας, κ. Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη και της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Γεωργίας Μπατσαρά την Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021.

Η δράση στήριξης θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021. Οι πολίτες μπορούν να προσφέρουν είδη ατομικής υγιεινής, καθαριστικά και φάρμακα τα οποία θα συγκεντρώνονται:

  • στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου (Σταδίου 51). 

  • Στο Κεντρικό ΚΑΠΗ (Αριστοτέλους 3) έναντι 2ου Δημοτικού Σχολείου. 

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι :

  1. Καθαριστικά και σφουγγαρίστρες

  2. Μαύρες σακούλες απορριμμάτων 

  3. Φάρμακα (φυσιολογικός ορός, αλοιφές για εγκαύματα, γάζες , Pulvo) 

  4. Είδη ατομικής υγιεινής (μάσκες , πετσέτες , μωρομάντηλα, καινούργια εσώρουχα κλπ).

Ο Δήμος Βέροιας ευχαριστεί τους δημότες για την υποστήριξη και την πολύτιμη βοήθειά τους προς τους συνανθρώπους μας οι οποίοι δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε