3 συμβουλές για να δημιουργήσετε ένα γυμναστήριο στην εταιρεία σας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

3 συμβουλές για να δημιουργήσετε ένα γυμναστήριο στην εταιρεία σας


Η καλή υγεία των εργαζομένων είναι κάτι που επηρεάζει άμεσα την απόδοσή τους στην εργασία τους. Αν έχουν πολύ άγχος, δεν γυμνάζονται καθόλου και γενικότερα δεν φροντίζουν τους εαυτούς τους όσο θα έπρεπε, αυτό έχει άμεσες επιπτώσεις στους ίδιους, αλλά και στην εταιρεία όπου εργάζονται. Ως εργοδότης είναι πολύ σημαντικό να προσφέρετε στους εργαζομένους σας ορισμένα προνόμια, όχι μόνο για να μπορούν να είναι πιο υγιείς και αποδοτικοί στην εργασία τους, αλλά προκειμένου να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον στο οποίο θα θέλουν να βρίσκονται και που δεν θα βιαστούν να το εγκαταλείψουν γρήγορα μετά από την πρόσληψή τους. 

Ένα από τα προνόμια που μπορείτε να τους προσφέρετε είναι ένα γυμναστήριο στο χώρο εργασίας τους. Η καλή σωματική υγεία είναι πολύ σημαντική προκειμένου οι εργαζόμενοι να έχουν λιγότερο άγχος, καλύτερη διάθεση, να μην αρρωσταίνουν τόσο συχνά (και άρα να μην χάνουν μέρες από τη δουλειά τους) και να έχουν μεγαλύτερο κίνητρο να εργαστούν (αφού θα αισθάνονται, παράλληλα, ότι ενδιαφέρεστε για την ευεξία τους). 

Ας δούμε μερικές συμβουλές οι οποίες μπορεί να σας φανούν χρήσιμες για τη δημιουργία του.


  1. Μην ξεφύγετε από το budget

Θέστε εξαρχής ένα budget και προσπαθήστε να μην ξεφύγετε από αυτό. Μπορεί να πιστεύετε ότι χρειάζεστε έναν υπερσύγχρονο χώρο ή έναν πλήρη εξοπλισμό, αλλά στην πραγματικότητα οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να γυμναστούν και με λίγα πράγματα. Επίσης, αν δείτε ότι το γυμναστήριο πηγαίνει καλά και ότι το χρησιμοποιούν οι περισσότεροι, μπορείτε να αγοράσετε σταδιακά και τα υπόλοιπα μηχανήματα ή τον εξοπλισμό που θέλετε. 

  1. Ζητήστε τη γνώμη των εργαζομένων

Είναι σημαντικό να ζητήσετε τη γνώμη των εργαζομένων σας, καθώς εκείνοι είναι που θα χρησιμοποιούν το χώρο (και εσείς, φυσικά, αλλά ο βασικός σκοπός εδώ είναι να εξυπηρετήσετε πρώτα τις δικές τους ανάγκες). Αν νιώθουν πως έχουν συμβάλει στη δημιουργία του γυμναστηρίου, είναι πιο πιθανό να θέλουν και να το χρησιμοποιούν όσο πιο συχνά γίνεται. 

  1. Δώστε επιλογές

Πρέπει να δώσετε επιλογές στους εργαζομένους σας σε ό,τι αφορά τις ασκήσεις. Αρχικά, είναι σημαντικό να μπορούν να γυμνάσουν διαφορετικά σημεία του σώματός τους και να εναλλάσσουν τις ασκήσεις που κάνουν, ώστε να μην βαριούνται. Παράλληλα, πρέπει να θυμάστε ότι κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του προτιμήσεις για το πρόγραμμα γυμναστικής του. Ορισμένοι μπορεί να προτιμούν τα ελλειπτικά και σε άλλους να αρέσει να κάνουν βάρη. Κάθε μηχάνημα και εξοπλισμός έχει τα δικά του οφέλη. Τα ελλειπτικά μηχανήματα είναι η τέλεια επιλογή για αερόβια γυμναστική, ενώ τα βάρη ενδυναμώνουν τους μύες και τα οστά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες