Οι πέντε τρόποι για να εξοφλήσετε τον φόρο εισοδήματος - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Οι πέντε τρόποι για να εξοφλήσετε τον φόρο εισοδήματος

Οι πέντε τρόποι για να εξοφλήσετε τον φόρο εισοδήματος

Αναλυτικά:
1. Ο φόρος εισοδήματος μπορεί να εξοφληθεί σε 7 και 8 δόσεις
-Εάν η φορολογική δήλωση υποβληθεί έως το τέλος Αυγούστου στο taxisnet, τότε οι πολίτες μπορούν να εξοφλήσουν τον φόρο εισοδήματος σε 7 δόσεις και η πρώτη θα πρέπει να καταβληθεί έως το τέλος Φεβρουαρίου του 2022 και εις διπλούν.
-Εάν η φορολογική δήλωση υποβληθεί έως το τέλος Ιουλίου στο taxisnet, τότε οι πολίτες μπορούν να εξοφλήσουν τον φόρο εισοδήματος σε 8 δόσεις και η τελευταία θα πρέπει να πληρωθεί έως το τέλος Φεβρουαρίου του 2022.
2. Να εξοφληθεί ο φόρος του εισοδήματος εφάπαξ.
Εάν ο φορολογούμενος εξοφλήσει εφάπαξ τον φόρο εισοδήματος έως το τέλος Ιουλίου τότε θα έχει έκπτωση 3%.
3. Η πάγια ρύθμιση της εφορίας που προσφέρει 12 ή 24 δόσεις
Επίσης ο φορολογούμενος μπορεί ενταχθεί στην πάγια ρύθμιση της εφορίας που προσφέρει 12 ή 24 δόσεις προκειμένου να εξοφλήσει τον φόρο εισοδήματος. Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να γνωρίζει ότι η ρύθμιση αυτή είναι έντοκη καθώς το επιτόκιο ανέρχεται στο 4,5% για τις 12 δόσεις και πάνω από το 6% για τις 24 δόσεις. Οι 24 δόσεις φέρνουν χρονικά στον Ιούνιο του 2023.
4. Η εξόφληση ολόκληρου του ποσού του φόρου εισοδήματος με πιστωτική κάρτα
Η άλλη επιλογή που έχει ο φορολογούμενος είναι να εξοφλήσει ολόκληρο το ποσό του φόρου εισοδήματος εφάπαξ με πιστωτική κάρτα. Σε αυτήν την περίπτωση ο φορολογούμενος θα έχει έκπτωση 3% στον φόρο και θα τον πληρώσει σε 12 άτοκες δόσεις.
5. Η εξόφληση του φόρου εισοδήματος με δόσεις και πιστωτική κάρτα
Ο φορολογούμενος έχει την δυνατότητα να πληρώνει την κάθε δόση του φόρου εισοδήματος προς την εφορία με την πιστωτική κάρτα. Αυτό σημαίνει ότι ο φορολογούμενος θα πληρώνει κάθε μήνα μια από τις 8 δόσεις της εφορίας με την πιστωτική του κάρτα. Δεδομένου ότι η τελευταία δόση, δηλαδή του Φεβρουαρίου θα πληρωθεί σε 12 δόσεις, τότε θα φτάσει χρονικά έως και τον Ιανουάριο του 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες