Στον εισαγγελέα οι τρεις νεαροί για το κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ συνελήφθησαν στην Αλεξάνδρεια (φωτο) - ΛΑΪΚΟΥΡΑ-NEWS-Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία

Breaking

16 Ιουν 2021

Στον εισαγγελέα οι τρεις νεαροί για το κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ συνελήφθησαν στην Αλεξάνδρεια (φωτο)


Το κατώφλι του Δικαστικό Μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασαν το πρωί της Τρίτης, οι τρεις νεαροί που συνελήφθησαν για το κορωνοπάρτι στο ΑΠΘ.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες, ηλικίας 24, 18 και 21, οι οποίοι είχαν θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό σύστημα αυτοκινήτου το οποίο είχε εγκατεστημένα ηχεία και ενισχυτή ήχου μεγάλης ισχύος, προσελκύοντας αριθμό ατόμων πέριξ αυτού τα οποία συνωστίζονταν και δεν τηρούσαν τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, ταυτοποίησαν τα στοιχεία και συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς που παραβίαζαν μέτρα για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού και διατάρασσαν την κοινή ησυχία, σε υπαίθριο χώρο του Α.Π.Θ.

Οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν χθες το απόγευμα στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και στη συνέχεια συνελήφθησαν.

Φωτογραφία: Intime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε