Βίντεο - Σοκ πέθανε ο Γιάννης Χασιώτης 38 ετών πριν λίγους μήνες είχε βγει στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και μιλούσε για τα όνειρα του - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

Βίντεο - Σοκ πέθανε ο Γιάννης Χασιώτης 38 ετών πριν λίγους μήνες είχε βγει στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και μιλούσε για τα όνειρα του


Στην κυριολεξία πάγωσε η πόλη της Βέροιας στην είδηση ότι ο Γιάννης Χασιώτης μόλις 38 ετών έχασε την μάχη με την ζωή από χτύπημα κορονοιου... ένας νέος άνθρωπος ο οποίος έσφυζε από ζωή πριν λίγους μήνες είχε βγει στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και μιλούσε για το μέλλον... Ο Γιωργος Αυτιάς ειχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη πριν 4 μήνες..
Συλλυπητήρια στην οικογένειά του


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΧΕ

Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος συντετριμμένη πληροφορήθηκε τον θάνατο του Ιδρυτή, Προέδρου και χρηματοδότη της Βέροιας 2017 Γιάννη Χασιώτη σε ηλικία 38 ετών.

Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, το Δ.Σ., ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης, το προσωπικό και το γραφείο Τύπου της ΟΧΕ εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη και την απέραντη θλίψη τους πρώτα απ’ όλα για την απώλεια ενός νέου ανθρώπου και έπειτα ενός προέδρου με μεράκι και μεγάλη όρεξη να προσφέρει στο άθλημα του χάντμπολ.

Μόλις στα τέσσερα χρόνια παρουσίας της η ομάδα της Βέροιας 2017 κατάφερε να αγωνιστεί στην Ευρώπη, έχοντας νίκη στο δεύτερο παιχνίδι της, να πάρει μέρος σε έναν τελικό Κυπέλλου, ενώ πρόσφατα εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό της Α1 Γυναικών.

Ο Γιάννης Χασιώτης αφήνει πίσω του την σύζυγο του Βέφα και τον μόλις ενός έτους γιό του Γιώργο, στους οποίους εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Συλλυπούμαστε επίσης όλους τους ανθρώπους της ομάδας, το τεχνικό επιτελείο και τις αθλήτριες που βιώνουν αυτή την μεγάλη απώλεια.

Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη σε αυτή την τραγική στιγμή.

Η Ομοσπονδία ως ελάχιστο φόρο τιμής αποφάσισε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στα σημερινά παιχνίδια της Handball Premier, καθώς και στα επερχόμενα παιχνίδια της Α1 Γυναικών έως και τον 1ο τελικό του πρωταθλήματος ΠΑΟΚ- Βέροια 2017.


Δειτε το βίντεο απο την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες