Πρωτοφανής αύξηση των αντικαταθλιπτικών κατά 57% το Μάρτιο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Πρωτοφανής αύξηση των αντικαταθλιπτικών κατά 57% το Μάρτιο


  
Toν κώδωνα του κινδύνου έκρουσε για την αύξηση της χρήσης αντικαταθλιπτικών αλλά και ναρκωτικών ουσιών ο... 
 
 
καθηγητής Αναλυτικής Χημείας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Νίκος Θωμαΐδης, μιλώντας την Πέμπτη στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» του OPEN TV. Oπως χαρακτηριστικά ανέφερε, τον Μάρτιο καταγράφεται πρωτοφανής αύξηση των αντικαταθλιπτικών κατά 57%.

«Υπάρχει αύξηση του ιικού φορτίου στα λύματα της Αττικής, θα φανεί στα κρούσματα αυτής της εβδομάδας, ωστόσο υπάρχει και το μείζον πρόβλημα της ψυχικής υγείας. Ακροβατούμε σε τρεις πόλους: δημόσια υγεία, ψυχική υγεία, οικονομική δραστηριότητα», πρόσθεσε ο καθηγητής.

Ο κ. Θωμαΐδης δήλωσε ότι το στέλεχος της βρετανικής μετάλλαξης του κοροναϊού έχει επικρατήσει κατά 97% και υπενθύμισε ότι το Σάββατο 17 Απριλίου καταγράφηκε εκτεταμένη διασπορά της πανδημίας της τάξης του 170%, μιλώντας την ίδια μέρα στο Κανάλι Ένα 90,4.

Yπενθυμίζεται ότι στα υψηλότερα επίπεδα από την αρχή της πανδημίας του κορονοϊού είναι το ιικό φορτίο στην Αττική, όπως επισημαίνουν οι επιστήμονες, με βάση τα τελευταία ευρήματα στα λύματα του λεκανοπεδίου.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες