Οδηγοί ταξί: «Ο τζίρος παραμένει μειωμένος κατά 80% - Να αυξηθεί το όριο επιβατών» - ΛΑΪΚΟΥΡΑ-NEWS-Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία

Breaking

21 Ιαν 2021

Οδηγοί ταξί: «Ο τζίρος παραμένει μειωμένος κατά 80% - Να αυξηθεί το όριο επιβατών»  Οι οδηγοί ταξί, εκπέμπουν κραυγή αγωνίας, ζητώντας μάλιστα από την κυβέρνηση να εστιάσει στα προβλήματά τους, τα οποία έχουν οξυνθεί λόγω και της πανδημίας.

Ο... 
 
 
πρόεδρος σωματείου ταξί Θεσσαλονίκης, Κλήμης Λεοντιάδης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή υπογράμμισε πως είναι παράλογο να μην μπορούν να επιβιβαστούν στο ίδιο ταξί ένα ανδρόγυνο, δύο αδέλφια ή δύο συνάδελφοι, ενώ όπως δήλωσε η αγορά μπορεί να έχει αρχίσει να ανοίγει ωστόσο ο τζίρος στα ταξί παραμένει μειωμένος κατά περίπου 80%.

«Με μόλις έναν επιβάτη ο τζίρος δεν μπορεί να αυξηθεί. Από τη στιγμή που είμαστε στο “πράσινο” και άνοιξε η αγορά, το επιτρεπόμενο όριο θα πρέπει να αυξηθεί τουλάχιστον στα δύο άτομα. Το ταξί άλλωστε είναι με την παραδοχή επιδημιολόγων το πιο ασφαλές μέσο μετακίνησης» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε